Διάσημος Youtuber καταστρέφει συλλεκτική Lamborghini – Πέρασε μέσα από φράχτη [Video]

Ακόμη μία ακράδαντη απόδειξη πως τα λεφτά δεν αρκούν για να οδηγήσεις ένα supercar, αλλά χρειάζεται και μυαλό.

  • -
  • -

Πόσες φορές έχουμε δει ατυχήματα διασήμων ή γενικότερα ευκατάστατων ατόμων με αυτοκίνητα εκατοντάδων χιλιάδων ή ακόμη και εκατομμυρίων ευρώ, λόγω οδηγικής απειρίας; Δεν είναι λίγοι αυτοί που μπορεί να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο επιδόσεων, αλλά όχι αναγκαστικά και την ικανότητα να τα δαμάσουν ή την λογική σκέψη να τα σεβαστούν. Σε αυτή την δυστυχώς μεγάλη λίστα με παραδείγματα έρχεται να προστεθεί ακόμη ένας διάσημος Youtuber και η άτυχη Lamborghini Huracan STO του.

Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για την πιο ειδική και εστιασμένη έκδοση της «απλής» Huracan. Ένα αυτοκίνητο που ουσιαστικά έχει βγει από το Ενιαίο της Lamborghini με πινακίδες κυκλοφορίας. Με 640 ίππους, κίνηση στους πίσω τροχούς και πληθώρα αεροδυναμικών βοηθημάτων, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μπορεί να θεωρηθεί ως το ιδανικό συστατικό για την συνταγή της ευτυχίας ή της συμφοράς… ανάλογα το ποιος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Μαντέψτε ποιο από τα δύο ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση…

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε την Lamborghini Huracan STO στην πίστα των Σερρών

Ο νεαρός ιδιοκτήτης του μανιασμένου αυτού ταύρου είναι ο Youtuber, Darius Dobre. Είναι ένας από τους Dobre Brothers που έχουν και το ομώνυμο κανάλι στο Youtube, με τους subscribers τους να αγγίζουν τα 11 εκατομμύρια. Μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις τους λοιπόν, αποτελεί και το video με τίτλο «i crashed...», το οποίο θα βρείτε παρακάτω. Σε αυτό βλέπουμε μία κάποιου είδους πρόκληση στην οποία ο νεαρός που αναφέραμε νωρίτερα πρέπει να επιταχύνει με την Lamborghini Huracan STO του έως το τέλος μίας εγκαταλελειμμένης ευθείας dragster, να κάνει αναστροφή, και να επιστρέψει στο ίδιο σημείο, στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Lambo-STO-Youtuber-crash-2

Το πρόβλημα με αυτό είναι πως το σημείο που πρέπει να επιστρέψει είναι η γραμμή εκκίνησης, πίσω από την οποία ο δρόμος τελειώνει μόλις μερικά μέτρα πιο κάτω. Βλέποντας το video λοιπόν, πριν καν συμβεί το κακό, είναι εμφανές πως η καταστροφή πλησιάζει. Ο οδηγός της STO φτάνει στο τέλος της ευθείας, κάνει την αναστροφή και ξεκινά την επιστροφή του επιταχύνοντας έως τα 230 km/h περίπου, πριν συνειδητοποιήσει πως έχει ξεμείνει πλέον από δρόμο.

Το αποτέλεσμα είναι η άτυχη Lamborghini να βρεθεί καρφωμένη μέσα σε ένα φράχτη ο οποίος για καλή τους τύχη ήταν από πλέγμα και όχι από μπετό. Ως εκ θαύματος δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες εκτός από το πληγωμένο ιταλικό supercar.

Ο οδηγός μάλιστα δηλώνει πως θα επιστρέψει με το ίδιο αυτοκίνητο ή με μία Bugatti Chiron! Ας ελπίσουμε με περισσότερο μυαλό την επόμενη φορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...