Η μοναδική Pagani Huayra Pearl τράκαρε, ξανά [video]

Με αυτόν τον πελάτη, οι μηχανικοί της Pagani στην Ιταλία δεν θα ξεμείνουν ποτέ από δουλειά.

  • -
  • -

Η Huayra Pearl κατασκευάστηκε για έναν και μοναδικό πελάτη. Κόστισε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, όπως όλες οι one-off δημιουργίες της Pagani και έχει εξατομικευτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη.

huayra pearl crash1

Οι κάτοχοι τέτοιων σπάνιων οχημάτων, συνήθως επιδεικνύουν ιδιαίτερη φροντίδα. Αυτός της Huayra Pearl αντιθέτως, δεν φαίνεται να πολυνοιάζεται για τον τετράτροχο θησαυρό που έχει στην κατοχή του.

Δεν δικαιολογείται αλλιώς το γεγονός ότι, από τότε που πήρε το hypercar το έχει τρακάρει ήδη δύο φορές. Το πρώτο ατύχημα σημειώθηκε στο Παρίσι το 2016, με την Pagani να ολοκληρώνει τις επισκευές σχεδόν έναν χρόνο αργότερα.

huayra pearl crash2

Το δεύτερο ατύχημα έλαβε χώρα στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας πριν λίγες μέρες, με τον απρόσεκτο οδηγό να προσκρούει πίσω από μια Porsche, πληγώνοντας αρκετά άσχημα το carbon εμπρός τμήμα της Huayra Pearl Roadster. Φυσικά, το συλλεκτικό υπεραυτοκίνητο θα μεταφερθεί εκ νέου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ιταλικής μάρκας στο San Cesario sul Panaro, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις.

Θυμίζουμε πως, το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από έναν V12 6.0 twin turbo κινητήρα που προέρχεται από την AMG, απόδοσης 730 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Διακρίνεται για το έντονο μπλε χρώμα του αμαξώματος, το full carbon πακέτο και τα χειροποίητα αποκλειστικά χαρακτηριστικά. 

huayra pearl crash3

Φέρει αεροδυναμικά βοηθήματα από τις Zonda S και Zonda Cinque, όπως την διπλή πίσω πτέρυγα και την εισαγωγή αέρα στην οροφή, εμπρός splitter, νέο ενεργό διαχύτη και γυάλινη οροφή. Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα αξεσουάρ, οι λευκές δερμάτινες επενδύσεις με μπλε ραφές και το προηγμένο ηχοσύστημα της Sonus Faber.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...