Υβριδικό οικογενειακό hatchback με αυτόματο κιβώτιο και μηδενικά Τέλη - Ποιο είναι;

Με ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στην ιστορία της αυτοκίνησης και πλούσιο εξοπλισμό, αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές.

  • -
  • -

Ας προσπαθήσουμε να αποβάλουμε λίγο από μέσα μας τον εθισμό που μας έχει πιάσει με τα SUV και τα crossover και ας εστιάσουμε σε παραδοσιακές αλλά σύγχρονες επιλογές που στην τελική… μπορεί να είναι και καλύτερες. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως ένας οικογενειάρχης ψάχνει για το επόμενο του αυτοκίνητο αλλά έχει αποκλείσει οτιδήποτε υπερυψωμένο.

Ψάχνει για ένα αυτοκίνητο ευρύχωρο αλλά με compact διαστάσεις, με σύγχρονες τεχνολογίες όπως ο υβριδισμός και το αυτόματο κιβώτιο για οικονομία και άνεση, ενώ δεν θέλει να ξοδέψει και μία περιουσία. Πόσες επιλογές υπάρχουν; Εμείς θα σας πάμε σε μία πιο «safe» λύση, μιας και το μοντέλο που θα δείτε παρακάτω φέρει ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ονόματα στην ιστορία του χώρου.

Μοντέρνο, με ήπια υβριδικό μοτέρ 1.000 κυβικών απόδοσης 110 ίππων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, προσφέρει άνεση χωρίς να ζητάει πολλά. Αυτό γιατί εκτός από οικονομικό (5,2 lt/100km), είναι και φιλικό προς το περιβάλλον εκπέμποντας μόλις 118 gr/km CO2. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απαλλάσσεται και από τα Τέλη Κυκλοφορίας.

Παράλληλα, ακόμη και η βασική του έκδοση στην ήπια υβριδική μορφή του είναι πλούσια εξοπλισμένη περιέχοντας στοιχεία όπως οι ζάντες αλουμινίου, τα φώτα τεχνολογίας LED, ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, το adaptive cruise control, ένα γεμάτο πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και πολλά ακόμη.

Η τιμή για όλα αυτά; 29.900 €. Ποιο είναι το αυτοκίνητο που συνδυάζει όλα τα παραπάνω; Μα φυσικά το πολυαγαπημένο και διαχρονικό Volkswagen Golf στην έκδοση 1.0 eTSI 110PS DSG Life. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων αναλυτικά για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου. Τέλος, εδώ θα βρείτε την αναλυτική δοκιμή ακριβώς αυτής της έκδοσης που μόλις σας παρουσιάσαμε.

golf

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...