Απίστευτο – Εμφύτεψε τσιπάκι στο χέρι του για να ξεκλειδώνει το Tesla του [video]

Η λύση για όσους δεν θέλουν να κουβαλούν κλειδί για το αυτοκίνητο τους, αλλά να ξεκλειδώνει απλά με το χέρι τους.

  • -
  • -

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα του να ανοίγεται και να θέτετε σε λειτουργία το αυτοκίνητο σας, χωρίς καν την χρήση κλειδιού; Η μόνη μικρή προϋπόθεση είναι ότι θα πρέπει να εμφυτέψετε ένα τσιπάκι στο χέρι σας. Θα το κάνατε; Πριν απαντήσετε δείτε παρακάτω τον ιδιοκτήτη ενός Tesla Model 3 που έκανε ακριβώς αυτό και στην συνέχεια μπορείτε να απαντήσετε.

Μετά από μία αρκετά απλή διαδικασία θα μπορούσε να πει κανείς, ο Brandon Dalaly, τοποθέτησε στο χέρι του ένα εμφύτευμα NFC το οποίο του επιτρέπει να ξεκλειδώνει αλλά και να βάζει μπροστά το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με τον ίδιο, το τσιπάκι έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες και επιλογές χρήσης μιας και το κλειδί του Tesla είναι μόλις μία εφαρμογή την οποία περιέχει. Εάν θελήσει ο θαρραλέος αυτός φανατικός της τεχνολογίας μπορεί να εγκαταστήσει στο εμφύτευμα πολλαπλές εφαρμογές που όλες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα Google και Apple Pay. Απλά περνάς το χέρι από το σημείο που θέλεις να πραγματοποιηθεί ενέργεια όπως ακριβώς θα έκανες και με το κινητό σου.

Δείτε ακόμη: Ποια εταιρεία δεν δίνει κλειδί και το χρεώνει έξτρα;

Και θα ρωτήσετε τώρα, αν αλλάξει αυτοκίνητο τι γίνεται; Μην αγχώνεστε καθώς το τσιπάκι μπορεί να ενημερώνεται ώστε να λειτουργεί πάντα για το αυτοκίνητο που χρειάζεται. Ο συγκεκριμένος κύριος μάλιστα το έχει πάει και ένα βήμα πιο πέρα. Αυτό γιατί ενώ στο δεξί του χέρι έχει το τσιπ που του επιτρέπει να μπει και να οδηγήσει το αυτοκίνητο του, στο αριστερό χέρι έχει επίσης ένα μικρότερο τσιπ το οποίο του δίνει την δυνατότητα να ανοίξει την εξώπορτα του σπιτιού του, ενώ παράλληλα φέρει και όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας αλλά και υγείας σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο η ιδέα ήταν να έχει το κλειδί για το σπίτι του στο αριστερό χέρι και το κλειδί του αυτοκινήτου του στο δεξί. Έτσι δεν θα αγχώνεται ποτέ ένα ξέχασε κάποιο από αυτά. Μάλιστα δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί καθώς περιμένει την έγκριση ώστε να περάσει και τις πληροφορίες της κάρτας του ώστε να πραγματοποιεί συναλλαγές ανέπαφα, όπως ακριβώς κάνουμε και με το κινητό μας.

tesla card

Όπως θα δούμε και στο video που ακολουθεί η διαδικασία του να ξεκλειδώσει και να ενεργοποιήσει το Tesla του χρησιμοποιώντας μόνο το εμφύτευμα μοιάζει κάπως «δύσκολη».  Αυτό συνέβη όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, διότι το video γυρίστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την τοποθέτηση του τσιπ με αποτέλεσμα το πρήξιμο από την επέμβαση να εμποδίζει ελαφρώς την ανίχνευση. Τώρα ένα απλό πέρασμα είναι αρκετό.

Δείτε το video και πείτε μας την γνώμη σας. Σας ενθουσιάζει η ιδέα της χρήσης μίας τέτοιας τεχνολογίας ή το απλό κλειδί -ή κάρτα στην περίπτωση του Tesla- σας είναι αρκετά;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...