To FBI οδηγεί Ford Mustang Mach-E!

Αυτή η Ford Mustang Mach-E έχει βαφτεί με τα χρώματα του FBI και είναι… έτοιμη να πατάξει το έγκλημα!

  • -
  • -

Το FBI έχει έναν πολύ μεγάλο στόλο περιπολικών αυτοκινήτων, για την άμεση και αποτελεσματική δράση του. Πρόσφατα, προστέθηκε τουλάχιστον μια Ford Mustang Mach-E. Λέμε «τουλάχιστον» καθώς η προσθήκη έγινε χωρίς κάποια ανακοίνωση. Απλώς, εμφανίστηκε μια με τα σήματα της μυστικής υπηρεσίας. Δεν γνωρίζουμε λοιπόν, αν υπάρχει κάποια άλλη στον στόλο οχημάτων, αλλά και μόνο μια αν υπάρχει, αποτελεί… εντυπωσιακό θέαμα.

Πρόκειται για την πανίσχυρη έκδοση GT!

Αν και δεν ανακοινώνεται επίσημα ποια Mustang Mach-E είναι, κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για την κορυφαία έκδοση GT. Στην Ευρώπη έρχεται με ελαφρώς διαφορετικό πακέτο εμφάνισης και διαφορετικές ζάντες, όμως στις ΗΠΑ διατίθεται με το πακέτο που βλέπουμε στη φωτογραφία. Σαφώς πιο διακριτική, είναι έτοιμη να… ξαφνιάσει με την επιτάχυνση και τις καταδιωτικές της ικανότητες!

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε τη Ford Mustang Mach-E GT των 487 ίππων

Σε περίπτωση που όντως είναι η Ford Mustang Mach-E GT, έχουμε επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα περιορισμένη ηλεκτρονικά στα 200 km/h. Η εντυπωσιακή επιτάχυνση προκύπτει από τη χρήση δύο ηλεκτροκινητήρων, έναν σε κάθε άξονα. Οι 487 ίπποι και τα 860 Nm ροπή μεταφέρονται και στους τέσσερις τροχούς, χωρίς να χάνεται ισχύς σε σπινάρισμα! Φυσικά, αντίστοιχα εκρηκτικές είναι και οι επιταχύνσεις εν κινήσει.

Πάνω από 200 περιπολικά Mustang Mach-E

Η συγκεκριμένη Ford Mustang Mach-E GT είναι η πρώτη που βλέπουμε με τα σήματα του FBI, όμως τα αστυνομικά τμήματα των ΗΠΑ έχουν ήδη παραλάβει αρκετές. Για παράδειγμα, το NYPD (New York Police Department) έχει εντάξει ήδη 184 Mach-E στον στόλο του. Να πούμε, ότι το ηλεκτρικό SUV της Ford με την εντυπωσιακή εμφάνιση έχει αυτονομία 500 χιλιόμετρα στον ευρωπαϊκό κύκλο μετρήσεων WLTP.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...