Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής κι ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες παγκοσμίως, επέλεξε για τις μετακινήσεις του ένα από τα κορυφαία SUV.

  • -
  • -

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα. Αφού χαλάρωσε με την οικογένειά του στα νησιά, επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να προετοιμαστεί τόσο με τους προσωπικούς γυμναστές όσο και με τους προπονητές και συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα μπάσκετ για το EuroBasket 2022.

Ο Greek Freak θα ηγηθεί της εθνικής μας ομάδας, όντας ο απόλυτος σούπερ σταρ των γηπέδων. Στα social media, το όνομά του κυριαρχεί απόλυτα, με τη FIBA να τον έχει πάντοτε στην πρώτη σελίδα. Χαρακτηριστικό είναι το πρόσφατο τιτίβισμα στο twitter, αναρτώντας δύο φωτογραφίες από την προπόνησή του και τα σχόλια: «Ο Έλληνας Θεός φορτώνει» και «Πόσους πόντους θα έχει μέσο όρο στο Eurobasket ο Γιάννης».

giannis

Φυσικά, ένας σούπερ σταρ όπως ο Γιάννης δεν θα μπορούσε να κυκλοφορεί με ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο. H Porsche σύναψε συμφωνία του μαζί του, ώστε ο πρωταθλητής του NBA να μετακινείται στην Αθήνα και να κάνει τις βόλτες του σε όλη την Ελλάδα, με την καινούρια Cayenne Coupe.

Το premium γερμανικό SUV είναι σε μαύρο χρώμα, με την Porsche Hellas να σχολιάζει εμφανώς περήφανα της έναρξη της συνεργασίας τους: «Δύο κορυφαία ονόματα που έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική πορεία, μας υπενθυμίζουν ότι όταν αγαπάς κάτι και αφοσιώνεσαι με πάθος και επιμονή, μπορείς όχι μόνο να πετύχεις αλλά και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή, είναι να μη σταματάς να ονειρεύεσαι».

Πόσο κοστίζει η Porsche Cayenne Coupe

Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει τα πάντα στον ιδιοκτήτη. Παρέχει εξαιρετικούς χώρους, πολυτέλεια υψηλού επιπέδου, μέγιστη ασφάλεια και μοναδικές επιδόσεις. Η απλή έκδοση της Cayenne Coupe τροφοδοτείται από τον V6 3.0 λίτρων κινητήρα των 340 ίππων και κοστίζει 132.900 ευρώ.

giannis

Το αυτοκίνητο που πήρε ο Γιάννης είναι η Cayenne Coupe Platinum Edition. Φέρει εξακύλινδρο μοτέρ 3.0 λίτρων απόδοσης 340 ίππων και 450 Nm ροπή που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Τα 0-100 τα καλύπτει σε μόλις 5,7 sec και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 253 km/h. Όσο για την τιμή, ανέρχεται στα 138.600 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...