Απίστευτο κυνηγητό της αστυνομίας με τραγικό τέλος [video]

Μια τρελή καταδίωξη με έφηβους που είχαν κλέψει αυτοκίνητο, κατέληξε σε τραγωδία.

  • -
  • -

Η αστυνομία του Μιλγουόκι στις ΗΠΑ έλαβε κλήση για κλοπή αυτοκινήτου σε γειτονιά της πόλης. Κατά την αναζήτηση, εντόπισε τους δράστες και τότε ξεκίνησε μια απίστευτη καταδίωξη στους δρόμους, που αν την παρακολουθήσει κανείς, θα νομίζει πως πρόκειται για ταινία δράσης.

Ο οδηγός του Kia πέρναγε κόκκινα φανάρια, έκανε αναστροφή οπουδήποτε, έμπαινε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και παρανομούσε διαρκώς, αδιαφορώντας για το οτιδήποτε και θέτοντας σε πολύ υψηλό κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.

Το κυνηγητό διήρκεσε αρκετή ώρα, με τους αστυνομικούς στο περιπολικό να δίνουν συνεχώς αναφορά για την εξέλιξη της καταδίωξης και άλλα περιπολικά να συνδράμουν προκειμένου να ακινητοποιήσουν το όχημα των δραστών.

Διαβάστε επίσης: Τραγικό ατύχημα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο – Έπεσε από τον 3ο όροφο – Δύο νεκροί

Τελικά, τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο οδηγός του Kia, ενώ κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που δυστυχώς οι νεαροί που είχαν κλέψει το SUV, έχασαν τη ζωή τους. Όσο για τον οδηγό και τους επιβάτες του άλλου οχήματος δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, στο Μιλγουόκι, υπάρχει μια τάση που ονομάζεται «Kia Boys», με νεαρούς να κλέβουν μοντέλα της κορεατικής μάρκας και να προκαλούν προβλήματα μόνο και μόνο για διασκέδαση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...