Τραγικό ατύχημα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο – Έπεσε από τον 3ο όροφο – Δύο νεκροί [Δείτε το video]

Το όχημα έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια δοκιμών στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nio στη Σαγκάη. Δυστυχώς, 2 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

  • -
  • -

Πρόκειται για ένα από τα πιο περίεργα δυστυχήματα, καθώς σημειώθηκε μέσα σε εγκατάσταση δοκιμών την ώρα των τεστ. Όπως επιβεβαίωσε η κινεζική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Nio, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα από τα οχήματά της έπεσε από τον τρίτο όροφο των κεντρικών της γραφείων στη Σαγκάη.

Ο ένας νεκρός ήταν μέλος του προσωπικού της Nio κι ο άλλος εργαζόταν σε συνεργάτη – προμηθευτή. Αμφότεροι βρίσκονταν μέσα στο ηλεκτρικό όχημα όταν αυτό έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος στον χώρο στάθμευσης.  

bus

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τα σωστικά συνεργεία να αποκλείουν την περιοχή και να επιχειρούν να απεγκλωβίσουν τους άτυχους ανθρώπους. Η εταιρεία και οι Αρχές ξεκίνησαν άμεσα έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης: Το κινεζικό NIO ES8 έρχεται στην Ευρώπη

Όπως ανέφερε η Nio, «Με βάση την ανάλυση της κατάστασης στο σημείο, μπορούμε αρχικά να επιβεβαιώσουμε ότι επρόκειτο για ατύχημα που δεν προκλήθηκε από δυσλειτουργία του οχήματος. Αισθανόμαστε πολύ λυπημένοι και θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον συνάδελφο και συνεργάτη μας που έχασαν τη ζωή τους. Έχει συσταθεί ομάδα για να βοηθήσει τις οικογένειες».

Ωστόσο, η κινεζική μάρκα δεν διευκρινίζει τι προκάλεσε ακριβώς το δυστύχημα. Η έκφραση «το ατύχημα δεν προκλήθηκε από δυσλειτουργία του οχήματος» προτού ολοκληρωθεί η έρευνα, επέφερε σφοδρές αντιδράσεις με τους χρήστες στα social media να εκφράζουν την οργή τους στα σχόλια.

Το μοντέλο πιθανότατα είναι ένα ET5, το οποίο εξοπλίζεται με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, οπότε τα πάντα είναι πιθανά.

Πηγή: BBC

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...