Με ποια έμπλεξε σε «ερωτικό τρίγωνο» ο Elon Musk;

Ο εκκεντρικός ιδρυτής της Tesla βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο. Αυτή τη φορά για ερωτική περιπέτεια. Δείτε τι συνέβη.

  • -
  • -

Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο της έγκυρης «Wall Street Journal». Στο δημοσίευμα του αμερικανικού Μέσου, ο Elon Musk εμφανίζεται να είχε ερωτική συνεύρεση με τη γυναίκα φίλου του και συγκεκριμένα με την Nicole Shanahan.

Η επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος ήταν παντρεμένη μέχρι πρόσφατα με τον Sergey Brin, μεγιστάνα και συνιδρυτή της Google. Όπως αναφέρει η WSJ, τον Δεκέμβριο του 2021, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Art Basel στο Μαϊάμι, ο Musk είχε μια ερωτική περιπέτεια με την κυρία Shanahan.

musk

Η υποτιθέμενη συνεύρεση των δύο, είχε ως αποτέλεσμα ο Brin να καταθέσει επίσημα αίτηση διαζυγίου επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές», αν και το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εκείνη την περίοδο. Ο δισεκατομμυριούχος ενοχλήθηκε σφόδρα από την κίνηση του φίλου του να φλερτάρει και να «ρίξει στο κρεβάτι» τη γυναίκα του, θεωρώντας πως ο Musk εκμεταλλεύθηκε την κατάσταση.

Έπεσε στα γόνατα ο Elon Musk  

Στο άρθρο της εφημερίδας γίνεται λόγος και για ένα σκηνικό που συνέβη λίγο αφότου έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση. Ο Musk λέγεται ότι συνάντησε τον Brin τυχαία σε ένα πάρτι και αφού έπεσε στα γόνατα, του ζήτησε να τον συγχωρέσει. Ο προδομένος φίλος, σε μια επίδειξη ανωτερότητας, έκανε δεκτή τη συγνώμη του και μάλιστα δημοσίως. Οι σχέσεις μεταξύ τους όμως δεν επανήλθαν ποτέ και οι δύο μεγιστάνες μετά βίας μιλάνε.

Ο CEO της Tesla διέψευσε το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για ένα ντροπιαστικό άρθρο. Συγκεκριμένα, είπε: «Πρόκειται για ανοησίες. Ο Sergey και εγώ είμαστε φίλοι και χθες το βράδυ βρισκόμασταν στο ίδιο πάρτι! Τη Nicole την έχω συναντήσει δυο φορές μέσα σε τρία χρόνια, παρουσία πολλών ανθρώπων. Τίποτα ρομαντικό. Έχουν γράψει τόσα κακεντρεχή άρθρα για εμένα και την Tesla που έχω χάσει το μέτρημα. Είναι ντροπιαστικό γι' αυτούς, ειλικρινά».

Στη συνέχεια, ο 51χρονος έγραψε στο twitter: «Δεν μίλησαν σε κανένα από τα βασικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται». Αφού, το θέμα πήρε διάσταση στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσης, ο Musk έγραψε τα εξής δύο επικά: «Έχω αιώνες να κάνω σεξ». Δουλεύω «τρελές ώρες» και δεν έχω καθόλου χρόνο για «κατεργαριές».

Διαβάστε επίσης: Elon Musk: Η Μύκονος και το επικό ελληνικό τιτίβισμα στο twitter

Το άρθρο προφανώς συγκέντρωσε την προσοχή όλων, με το Bloomberg να υποστηρίζει πως οι εκπρόσωποι της Shanahan δεν θέλησαν καν να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

musk

Το ζεύγος Brin – Shanahan διαπραγματεύεται τους όρους του διαζυγίου, με την κυρία να ζητά τουλάχιστον 1 δις δολάρια από τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Βέβαια, μπορεί να λάβει πολλά περισσότερα, αν αναλογιστούμε ότι η περιουσία του συνιδρυτή της Google εκτιμάται στα 95 δις δολάρια.

Πηγές: Wall Street Journal, Bloomberg

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...