Άνετο diesel B-SUV με πορτμπαγκάζ 410 lt, μηδενικά τέλη και τιμή 22.000 € – Ποιο είναι;

Ο πετρελαιοκινητήρας περιορίζει στο ελάχιστο την κατανάλωση και στο εσωτερικό του, χωράνε με άνεση τέσσερις ενήλικοι.

  • -
  • -

Ανάμεσα στη θάλασσα των B-SUV, οι επιλογές ενός αγοραστή είναι αμέτρητες. Είναι σίγουρο ότι όλοι θα βρουν αυτό που ψάχνουν, αφού υπάρχουν προτάσεις για κάθε γούστο και ανάγκη. Ωστόσο, τα διαθέσιμα μοντέλα περιορίζονται σημαντικά αν κάποιος ενδιαφέρεται για diesel. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων στην αγορά προσφέρονταν με πετρελαιοκινητήρες. Σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Και είναι πραγματικά κρίμα καθώς οι diesel κινητήρες, μπορεί να έχουν ορισμένα μειονεκτήματα, όμως γρήγορα θα τους λατρέψεις χάρη στη χαμηλή τους κατανάλωση, την πλούσια ροπή και τις περιορισμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, γεγονός που σε πολλές περιπτώσεις, τα απαλλάσσουν από τα τέλη κυκλοφορίας. Όπως το μοντέλο που διαλέξαμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα!

Για να μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, πρόκειται για το Citroen C3 Aircross! Το επιτυχημένο SUV της γαλλικής μάρκας που προσφέρει άνεση και χώρους σε ένα πολύ οικονομικό πακέτο.

Στο κομμάτι της άνεσης μάλιστα πρωταγωνιστεί στην κατηγορία του και κρατά τους επιβάτες πάντα ξεκούραστους, μέσα από την ανάρτηση που σιδερώνει τις κακοτεχνίες του δρόμου αλλά και τα προηγμένα καθίσματα με την αυξημένη περιεκτικότητα σε αφρώδες υλικό. Οι χώροι του είναι πολύ καλοί με 410 λίτρα για τις αποσκευές, ενώ η καμπίνα με άνεση φιλοξενεί έως και τέσσερις ενήλικες! Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και η ψηλή οροφή ενισχύουν το αίσθημα της ευρυχωρίας.

Το Citroen C3 Aircross είναι ένα από τα λίγα B-SUV που συνδυάζεται με πετρελαιοκινητήρα. Ο τετρακύλινδρος diesel 1.5 BlueHDi αποδίδει 110 ίππους με 250 Nm ροπή και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Σύμφωνα με τη Citroen καίει 4,8 λίτρα πετρελαίου ανά 100 km, ενώ σε πραγματικές συνθήκες, δεν ξεπερνά τα 5,5 λίτρα ανά 100 km, κάτι που σημαίνει ότι οι επισκέψεις στα πρατήρια καυσίμων είναι πραγματικά αραιές.

Το Citroen C3 Aircross στη βασική έκδοση πετρελαίου 1.5 BlueHDi 110 PS YOU! κοστίζει 22.700 €. Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή μας (με video) και όλες τις εκδόσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό στον αναλυτικό τιμοκατάλογο του Citroen C3 Aircross.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...