Μοντέρνο οικογενειακό diesel με 130 PS, μηδενικά Τέλη και κατανάλωση 4,5 lt/100 km - Ποιο είναι;

Με χώρο αποσκευών 422 lt και αυτόματο κιβώτιο είναι ιδανικό για οικονομικές διακοπές και όχι μόνο.

  • -
  • -

Με την αδιάκοπη αύξηση στην ζήτηση SUV κατασκευών, πολλοί καταναλωτές προσπερνούν εξαιρετικές επιλογές νέων μοντέλων, μόνο και μόνο επειδή δεν ανήκουν στην crossover κατηγορία. Αυτά τα αυτοκίνητα όμως είναι πολύ πιθανό να καλύπτουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες τους καθώς μπορούν να κάνουν ότι ακριβώς και ένα προσθιοκίνητο SUV και μάλιστα καλύτερα. Αυτό συμβαίνει διότι τα περισσότερα mainstream «ασφάλτινα» crossover της αγοράς φέρουν τα μειονεκτήματα ενός πραγματικού off-roader (χειρότερη αεροδυναμική, υψηλότερη κατανάλωση, λιγότερη σταθερότητα στις στροφές λόγω ύψους, δυσκολία μετακίνησης σε αστικό περιβάλλον λόγω μεγέθους) χωρίς όμως καμία από τις αρετές.

Στον βωμό του παραπάνω prestige που θεωρούν πολλοί ότι τους χαρίζει ένα SUV σε σχέση με ένα μικρομεσαίο, χάνουν πολλά πλεονεκτήματα όπως αυτά που φέρει το μοντέλο που επιλέξαμε σήμερα. Το μοντέρνο οικογενειακό hatchback που θα δείτε παρακάτω ίσως να αποτελεί το ιδανικό μέσο για όποιον θέλει να εντυπωσιάσει, ενώ ταυτόχρονα δεν θέλει να χαλάσει μία περιουσία.

Εξοπλισμένο με ένα άκρως αποδοτικό μοτέρ πετρελαίου 1.500 κυβικών, το οποίο αποδίδει 130 ίππους και 300 Nm ροπής. Αυτά τα νούμερα συνεπάγονται ικανοποιητικότατες ρεπρίζ για ξεκούραστες μετακινήσεις, ενώ ταυτόχρονα η κατανάλωση βρίσκεται στα μόλις 4,5 lt/100km. Εντυπωσιακές επίσης είναι και οι εκπομπές CO2, με τα 119 gr/km να μεταφράζονται σε μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας.

Από πλευράς χώρων, εμπρός και πίσω επιβάτες θα μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι, ενώ ο χώρος αποσκευών των 422 lt θα φροντίσει για όλα τους τα υπάρχοντα. Ταυτόχρονα στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται στοιχεία όπως αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη infotainment 10 ιντσών.

Η τιμή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο; 35.500 ευρώ! Με αυτά τα χρήματα μπορείτε να αποκτήσετε το ολοκαίνουργιο και πλήρως ανανεωμένο Opel Astra στην έκδοση 1.5D Elegance Auto με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του νέου Opel Astra.

Εδώ μπορείτε να δείτε την video-δοκιμή του νέου Opel Astra 1.2T 130PS

front

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...