Top 10 Μοντέλα 4 - 10 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 4 - 10 Ιουλίου

Η πρώτη θέση αλλάζει ιδιοκτήτη για μία ακόμη φορά.

  • -
  • -

Η «σφαγή» των ιαπωνικών B-SUV συνεχίζεται στην κορυφή της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε. Το Toyota Yaris Cross επιστρέφει για ακόμη μία φορά στην 1η θέση με το Suzuki Vitara να έρχεται 2ο. Το Hyundai Tucson συμπληρώνει για ακόμη μία φορά το βάθρο, ενώ απαράλλαχτα έμειναν και τα Suzuki S-Cross και Cupra Formentor τα οποία ακολουθούν με αυτή τη σειρά και ολοκληρώνουν το πρώτη πεντάδα.

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα 5 μοντέλα που ακολουθούν. Το Toyota Yaris βρίσκεται στο νούμερο 6, με τα Peugeot 2008, Hyundai Kona, Dacia Duster και Renault Clio συμπληρώνουν το Top 10 της εβδομάδας που μόλις πέρασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...