Ευρύχωρο B-SUV με εκδόσεις mild, full και plug-in hybrid, αλλά και LPG - Ποιο είναι;

Πρόκειται για ένα επιτυχημένο εμπορικά crossover με μεγάλους χώρους και πληρέστατη γκάμα, ικανή να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση.

  • -
  • -

Η υβριδική τεχνολογία παρελαύνει στην αγορά αυτοκινήτου και πολλά από τα επιτυχημένα εμπορικά SUV, στηρίζουν σε αυτή πολλές από τις εκδόσεις τους. Υπάρχει ένα αυτοκίνητο ωστόσο, το οποίο όχι μόνο διατίθεται ως υβριδικό, αλλά θα το βρείτε και σε όλες τις παραλλαγές της συγκεκριμένης τεχνολογίας! Ήπια υβριδικό mild hybrid, πλήρως υβριδικό full hybrid αλλά και επαναφορτιζόμενο υβριδικό Plug-In Hybrid, όλα υπάρχουν σε ένα μόνο αυτοκίνητο!

Το mild hybrid εφοδιάζεται με turbo κινητήρα 1.3 λίτρων, απόδοσης 140 ίππων και συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Ο ηλεκτροκινητήρας υποβοηθά το μοτέρ εσωτερικής καύσης, αλλά δεν μπορεί να κινήσει μόνος του το όχημα. Το full hybrid χρησιμοποιεί ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Συνολικά, αποδίδει 145 ίππους και έχει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Εδώ, οι ηλεκτροκινητήρες μπορούν να κινήσουν μόνοι τους το αυτοκίνητο. Η μπαταρία γεμίζει από την επιβράδυνση και το φρενάρισμα. Τέλος, το Plug-In Hybrid είναι το πιο εξελιγμένο υβριδικό σύστημα, αφού φορτίζει από πρίζα και μπορεί να κάνει έως και 65 χιλιόμετρα χωρίς να λειτουργήσει το μοτέρ βενζίνης. Συνδυαστικά, οι κινητήρες αποδίδουν 160 ίππους και βέβαια, υπάρχει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ποιο είναι το μοντέλο λοιπόν που συνδυάζει όλες τις διαθέσιμες υβριδικές τεχνολογίες; Το Renault Captur! Οι Γάλλοι αποφάσισαν να επενδύσουν πολλά στην γκάμα του B-SUV τους και σήμερα, είναι μια από τις πιο πλήρεις. Όχι μόνο λόγω των υβριδικών εκδόσεων, αλλά και από την ύπαρξη έκδοσης βενζίνης χωρίς καμία υβριδική υποβοήθηση ή τη δημοφιλέστατη έκδοση LPG που καίει υγραέριο και βενζίνη, προσφέροντας οικονομική μετακίνηση και τεράστια αυτονομία.

Δείτε εδώ πιο αναλυτικά τις διαφορές των 3 υβριδικών εκδόσεων, και βρείτε στους καταλόγους μας τις τιμές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του Renault Captur και του Captur Plug-In Hybrid.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...