Ξέρεις ποιο αυτοκίνητο έχει το καλύτερο κάθισμα στον κόσμο;

Ρυθμίζεται με 22 διαφορετικούς τρόπους, διαθέτει αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας για το σώμα, μασάζ και κλιματισμό. Αυτό το κάθισμα είναι το κορυφαίο στην ιστορία.

  • -
  • -

Η Bentley διαθέτει ορισμένα από τα πιο αξιοθαύμαστα τετράτροχα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Αυτοκίνητα που προσφέρουν στους εκλεκτούς και πάμπλουτους πελάτες ανέσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες, συνδυάζοντας ιδανικά την premium αίσθηση με τις high τεχνολογίες.

Η Bentayga θεωρείται το τελειότερο SUV. Οπότε, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι φέρει καθίσματα που δεν συναντώνται πουθενά άλλου. Το νέο κάθισμα της έκδοσης EWB περιγράφεται ως το καλύτερο στον κόσμο. Ονομάζεται Airline Seat και οι προδιαγραφές του αφήνουν άναυδο ακόμη και τον πιο απαιτητικό.

airline

Με 22 τρόπους προσαρμογής, το πρώτο στον κόσμο αυτόματο σύστημα ανίχνευσης θερμοκρασίας και προηγμένη τεχνολογία ρύθμισης στάσης, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ευεξίας. Αφού κάποιος καθίσει σε ένα από τα δύο καθίσματα πίσω της Bentayga EWB, μπορεί να επιλέξει την ιδανική θερμοκρασία μόνος του ή να επιτρέψει στο ίδιο το κάθισμα να ρυθμίσει αυτόματα τη θερμοκρασία αλλά και την υγρασία επιφάνειας με ακρίβεια 0,1°C κάθε 25 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Το σύστημα μπορεί στη συνέχεια να μεταβάλλει τη θερμότητα, τον αερισμό ή και τα δύο, διατηρώντας τον επιβάτη στη βέλτιστη θερμική ευεξία.

Λειτουργεί σαν χειροπράκτης!

Εν τω μεταξύ, το σύστημα κάνει αυτόματα μικρο-ρυθμίσεις στη θέση του καθίσματος, χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με έναν χειροπράκτη. Το σύστημα μπορεί να εφαρμόσει 177 μεμονωμένες αλλαγές πίεσης σε έξι πλήρως ανεξάρτητες ζώνες σε μια περίοδο 3 ωρών, βελτιώνοντας την άνεση και ελαχιστοποιώντας την κούραση σε ένα ταξίδι.

Στόχος της Bentley, είναι να προσφέρει στον καθήμενο την τέλεια στάση με την πάροδο των ετών και να του ξεκουράσει μέση, πλάτη, αυχένα και πόδια.

airline

Δημιουργώντας ανεπαίσθητες αλλαγές στις ζώνες επαφής της επιφάνειας του καθίσματος, οι ιστοί του σώματος που έχουν υποστεί πίεση ανακουφίζονται. Ουσιαστικά, το κάθισμα δίνει τη δυνατότητα στο σώμα την ευκαιρία να ανακάμψει τοπικά με έναν φυσικό τρόπο. Η ορθοστατική κίνηση δημιουργεί μικρές αλλαγές στις γωνίες της πλάτης και των άκρων και μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος.

Δείτε τη μία και μοναδική Bentley Bentayga Space Edition

Τα πίσω καθίσματα Airline Seat διαθέτουν, επίσης, μια σύνθετη κατασκευή ενδιάμεσων στρωμάτων, ρυθμισμένα ώστε να λειτουργούν σε τέλεια αρμονία με το σασί του αυτοκινήτου, απομονώνοντας τους όποιους κραδασμούς.

airline

Τα ρυθμιζόμενα προφίλ μορφοποιούνται ώστε να ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Ρυθμιζόμενα φυσικά, είναι και το πτυσσόμενο υποπόδιο αλλά και μαξιλάρι του προσκέφαλου. Τέλος, υπάρχει και η λειτουργία VIP mode, ώστε αυτός που κάθεται πίσω από τον συνοδηγό να μετακινεί ηλεκτρικά το εμπρός κάθισμα συνοδηγού.

airline

Όσο για την τιμή του Airline Seat, ούτε λόγος να γίνεται. Εξάλλου, οι πελάτες της Bentley, για το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρονται είναι το κόστος.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...