Η Lidl πουλάει πλέον και ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Δείτε πόσο χρεώνει

Μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket έβαλε στα… ράφια της και αυτοκίνητα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να τα αγοράσουν ή να τα μισθώσουν.

  • -
  • -

Μετά τα τρόφιμα, τα είδη καθαρισμού, τα καλλυντικά, τα είδη οικιακής χρήσης και τα ποτά, ο όμιλος Lidl πρόσθεσε στον κατάλογό του και αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα supermarket πουλάει και μισθώνει το ηλεκτρικό όχημα Finn της Elaris.

Το ηλεκτρικό διθέσιο μοντέλο, είναι κινέζικης παραγωγής και έχει μήκος μόλις 2,87 μέτρα, πλάτος 1,56μ., ύψος 1,57μ., και μεταξόνιο 1,765μ. Το ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 48 ίππους, με τη μπαταρία των 32 kWh να προσφέρει αυτονομία 300 km με μια φόρτιση. Το μικρό EV αναπτύσσει τελική ταχύτητα 115 km/h και για να το οδηγήσει κάποιος πρέπει να έχει στην κατοχή του κανονικό δίπλωμα.

lidl

Χάρη στο γρήγορο σύστημα φόρτισης συνεχούς ρεύματος με τη μορφή CCS Combo, το οποίο φτάνει τα 30 kW, το Elaris Finn αναπληρώνει το 100% της ενέργειας της μπαταρίας του σε λιγότερο από 1 ώρα. Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας από φώτα LED, έως κλιματισμό, cruise control και σύστημα πλοήγησης.

Πόσο χρεώνει το αυτοκίνητο η Lidl

Το Elaris Finn προσφέρεται αυτή την στιγμή μόνο στη Γερμανία. Για να το αγοράσει κάποιος ή να το μισθώσει, μπορεί να το πράξει μόνο μέσω της επίσημης εφαρμογής lidl plus. Αφού ολοκληρώσει την παραγγελία, η παράδοση πραγματοποιείται στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του Citroen Ami

lidl

Η τιμή του κινεζικού ηλεκτρικού ανέρχεται περίπου στα 13.000 ευρώ. Όποιος επιθυμεί να το μισθώσει, πρέπει να πληρώσει από 222 € τον μήνα για 1 χρόνο και με ανώτατο όριο τα 10.000 km ετησίως – με τη χρήση της προσφοράς «Like2Drive». Για κάθε επιπλέον χιλιόμετρο μετά την υπέρβαση των 10.000 km, ο μισθωτής καλείται να πληρώνει από 0,19 € έως 0,39 € ανά 1 km.

Πηγή: autobild.de

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...