Στην Ελλάδα το Jeep Grand Cherokee 4xe – Δείτε τις τιμές

Εφοδιασμένο με ένα προηγμένο plug-in hybrid σύστημα, το νέο Grand Cherokee αποδίδει 380 hp, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και κυκλοφορεί ελεύθερα στον Δακτύλιο.

  • -
  • -

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Jeep άνοιξε τα βιβλία παραγγελιών του νέου Grand Cherokee 4xe. Το αυτοκίνητο βασίζεται σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα η οποία σχεδιάστηκε με σημείο αναφοράς το υβριδικό σύνολο 4xe, το πλέον προηγμένο σύστημα τετρακίνησης της μάρκας.

Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση με τα κλασσικά χαρακτηριστικά της φίρμας, όπως η μάσκα με τις επτά κάθετες γρίλιες, συνδυάζεται με λύσεις προηγμένης τεχνολογίας, όπως τα φώτα τεχνολογίας full-LED.

4xe

Αντίστοιχα στο εσωτερικό η πολυτέλεια και η κορυφαία ποιότητα συνδυάζονται με προηγμένες λύσεις πολυμέσων και συνδεσιμότητας και βέβαια την άπλετη ευρυχωρία που περιμένει κανείς από ένα Grand Cherokee. Με μήκος 4,91μ., πλάτος 1,96μ., ύψος 1,8μ. και μεταξόνιο 2,96μ., το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe εκτός από πληθωρική παρουσία στον δρόμο προσφέρει άπλετους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Τρεις ψηφιακές οθόνες στο ταμπλό

Τα πολυάριθμα σημεία αποθήκευσης στην καμπίνα συμπληρώνει ο χώρος αποσκευών, οποίος ξεπερνά τα 1.000 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στην κανονική τους θέση, ενώ διπλασιάζεται όταν αυτά αναδιπλωθούν. Χαρακτηριστικότερο σημείο της καμπίνας των επιβατών ασφαλώς αποτελεί η οθόνη αφής 10,25 ιντσών που για πρώτη φορά στην κατηγορία έχει μπροστά του ο συνοδηγός και η οποία συνδυάζεται με δύο ακόμα ψηφιακές οθόνες 10,1’’, μία για τον πίνακα οργάνων και μία για την κεντρική κονσόλα. Στοιχεία όπως τα καθίσματα με δυνατότητα θέρμανσης, εξαερισμού και μασάζ καθώς και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός που μπορεί να ρυθμιστεί ως προς την ένταση και το χρώμα ολοκληρώνουν την εικόνα του πλέον προηγμένου και άνετου Grand Cherokee.

4xe

Η γκάμα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας ενσωματώνει δεκάδες τεχνολογίες. Ξεχωρίζουν, το αποκλειστικό σύστημα αερανάρτησης Quadra-Lift με ενεργό σύστημα απόσβεσης, καθώς και το πακέτο υποβοήθησης (ADAS) που προσφέρει τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, με αποφυγή σύγκρουσης και σύστημα νυχτερινής όρασης

Αυτονομία έως 700 km για το plug-in hybrid Grand Cherokee

H νέα γενιά της τεχνολογίας 4xe (PHEV) παρέχει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά (και σε επιλογή 4x4) για έως και 50 km, αλλά και συνδυαστική αυτονομία έως 700 km. Το σύστημα συνδυάζει έναν 2λιτρο Turbo βενζινοκινητήρα, δύο ηλεκτροκινητήρες, μια συστοιχία μπαταριών 400V και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων. Η συνολική απόδοση είναι 380 ίπποι και 637 Nm ροπή.

Δείτε εδώ τις τιμές και τις εκδόσεις του Jeep Wrangler 4xe

Το νέο Grand Cherokee είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες στην ελληνική αγορά σε τέσσερις εκδόσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα η κάθε μία. Limited 4xe για όσους επιθυμούν την αυθεντική εμπειρία Grand Cherokee στην υβριδική εποχή, Trailhawk 4xe, για απόλυτες εκτός δρόμου δυνατότητες, Overland 4xe, με έμφαση στην πολυτέλεια και Summit Reserve 4xe, που συνδυάζει το απόλυτο επίπεδο άνεσης και εξοπλισμού με την κίνηση ακόμα και στις πλέον δύσβατες διαδρομές.

4xe

Ανάλογα με την έκδοση, φέρει τα συστήματα τετρακίνησης Quadra Trac II και Quadra Drive II. Όσο για την ικανότητα ρυμούλκησης, φτάνει έως και τα 2.300 kg. 

Οι τιμές του νέου Jeep Grand Cherokee 4xe ξεκινούν από 92.500 ευρώ και το μοντέλο καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών ή 160.00 km και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Χάρη στο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, όλες οι εκδόσεις του μοντέλου απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, ενώ κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς στον Δακτύλιο.

Αναλυτικά οι τιμές του Jeep Grand Cherokee 4xe:

Limited 4xe: 92.500 €
Trailhawk 4xe: 97.500 €
Overland 4xe: 100.000 €
Summit Reserve 4xe: 109.000 €

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...