Υβριδικό C-SUV με ελάχιστη κατανάλωση και υψηλή ποιότητα – Ποιο είναι; [video]

Όπλα του οι εξαιρετικοί χώροι για επιβάτες, τα πιο «έξυπνα» καθίσματα της αγοράς που του δίνουν πολυμορφικές ιδιότητες, η απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας και η εντυπωσιακή εμφάνιση.

  • -
  • -

Πολλοί αγοραστές σήμερα αναζητούν ένα άνετο, ποιοτικό και ασφαλές αυτοκίνητο που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις συνθήκες. Τα SUV έχουν κυριαρχήσει, είτε μιλάμε για αγορά οικογενειακού, είτε προσωπικού οχήματος, ενώ η χρήση υβριδικών συστημάτων βελτιώνουν το πακέτο. Το Honda HR-V e:HEV είναι η τέλεια απόδειξη ότι τα SUV μπορούν να έχουν προσωπικότητα, αλλά και ουσία.

Πρακτικότητα και τεχνολογία!

Με μήκος στα 4,34 μέτρα, εντάσσεται στην κατηγορία των C-SUV. Οι χώροι για τους επιβάτες είναι εξαιρετικοί, ενώ συναντάμε πανέξυπνες λύσεις που στόχο έχουν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, με το σύστημα Magic Seats, το έδρανο των πίσω καθισμάτων ανασηκώνεται και απελευθερώνεται ένας ψηλός χώρος, ιδανικός για τη μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο όγκο. Την ίδια ώρα, στο εσωτερικό συναντάμε μια premium ατμόσφαιρα αλλά και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η οποία αποδεικνύει ότι η «αλεξίσφαιρη» στο χρόνο φήμη που συνοδεύει τα Honda, μόνο τυχαία δεν είναι.

Φυσικά, σε απόλυτη αρμονία με τις σύγχρονες απαιτήσεις βρίσκεται η τεχνολογία του Honda HR-V. Μια μεγάλη, ευκρινής οθόνη αφής των 9 ιντσών βρίσκεται στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και φιλοξενεί ένα ανανεωμένο σύστημα πολυμέσων με φρεσκαρισμένα γραφικά και νέες λειτουργίες. Υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay, αλλά και ενσύρματο Android Auto, για όσους δεν μπορούν λεπτό χωρίς το αγαπημένο τους smartphone. Οι πρακτικές λύσεις στο εσωτερικό, όπως η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης και ο μηχανισμός σωστής διάχυσης του αέρα από τον κλιματισμό, για να μην κατευθύνεται απευθείας πάνω στους επιβάτες, δείχνει την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια.

Υβριδικό σύστημα για σεμινάριο

Το Honda HR-V e:HEV διατίθεται με ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου. Συνολικά αποδίδει 131 ίππους με 253 Nm ροπής, που εξασφαλίζουν άνετη κίνηση για το εντυπωσιακό SUV. Κάθε δρομολόγιο, εκτελείται αγχολυτικά και ήσυχα. Ο τρόπος λειτουργίας του υβριδικού συστήματος δίνει πολύτιμους πόντους στην οδηγική εμπειρία, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στο ταξίδι. Σε ένα αστικό περιβάλλον, το όχημα κινείται τον περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα EV Drive με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Όταν ο οδηγός χρειάζεται ισχυρότερη επιτάχυνση, το αυτοκίνητο θα αλλάξει σε Hybrid Drive για να κινήσει τους τροχούς μέσω του ισχυρού ηλεκτροκινητήρα, με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης να παράγει την απαιτούμενη ηλεκτρική ισχύ. Όταν κινείται με σταθερά υψηλές ταχύτητες, όπως στον αυτοκινητόδρομο, το σύστημα θα αλλάξει σε Engine Drive, που τροφοδοτείται άμεσα και αποδοτικά από τον βενζινοκινητήρα με ελάχιστες απώλειες και υποβοηθούμενο από τον ηλεκτροκινητήρα όταν είναι απαραίτητο. Σε περιπτώσεις που οι ενεργειακές απαιτήσεις είναι υψηλές σε επίπεδα τελικής ταχύτητας, το σύστημα επανέρχεται σε Hybrid Drive για να απελευθερώσει όλες τις δυνατότητες ισχύος του ηλεκτροκινητήρα.

Εντυπωσιακά σταθερό και ευχάριστο

Η αίσθηση ασφάλειας και ποιότητας κύλισης είναι οι πρώτες που θα αποκομίσεις όταν οδηγήσεις για πρώτη φορά το Honda HR-V. Ήσυχο και αποδοτικό όταν πρέπει, αλλά και συμμετοχικό όταν του το ζητήσεις, δεν θα αρνηθεί καμία επιθυμία. Η ποιοτική λογική που ακολουθεί το συγκεκριμένο μοντέλο, εφαρμόζεται και στην οδική συμπεριφορά. Η ανάρτηση κρατά τις κακοτεχνίες μακριά από τους επιβάτες και βοηθάει στη διατήρηση της ησυχίας. Αν πρόκειται για ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο, η ηχομόνωση φιλτράρει αποτελεσματικά τους ενοχλητικούς ήχους και πιέζοντάς το, το HR-V σου επιστρέφει μια ευχάριστη αίσθηση.

Μοναδικό πακέτο

Ποτέ άλλοτε η τόσο αποδοτική υβριδική τεχνολογία δεν συνδυάστηκε καλύτερα με την οδική συμπεριφορά, την ποιότητα κατασκευής, την πρακτικότητα και τους χώρους. Η Honda κατασκεύασε ένα κορυφαίο SUV που απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να κάνουν παραχώρηση πουθενά και απλώς, να αποκτήσουν ένα πακέτο από το οποίο δεν λείπει απολύτως τίποτα.

Βρείτε εδώ το δικό σας νέο Honda HR-V

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...