Το Ioniq 6 εκπληρώνει την προφητεία της Hyundai

Ένα ηλεκτρικό με σχεδόν «διαστημικό» σχεδιασμό ετοιμάζει η Hyundai, το οποίο θα ενταχθεί στην μάρκα Ioniq την οποία έχει δημιουργήσει η εταιρεία για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της και θα ονομάζεται Ioniq 6.

  • -
  • -
Το Ioniq 6 εκπληρώνει την προφητεία της Hyundai

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε σήμερα το πρώτο σκίτσο της σχεδιαστικής γραμμής του πολυαναμενόμενου Ioniq 6, του δεύτερου μοντέλου της μάρκας Ioniq αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Η πρώτη απεικόνιση αναδεικνύει τη μοναδική σιλουέτα του Ioniq 6. Εμπνευσμένο από το Prophecy concept EV της εταιρείας, το Ioniq 6 αποτελεί ένα εξηλεκτρισμένο streamliner με καθαρές, απλές γραμμές και καθαρή αεροδυναμική μορφή.

Ioniq 6

Η σχεδιαστική γραμμή που εμφανίζεται στο σκίτσο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση των σχεδιαστών της Hyundai να ικανοποιούν τόσο τις αισθητικές όσο και τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Δείτε ακόμα: Τι είναι το relax mode στο νέο Hyundai Prophecy;

Το Ioniq 6 εκμεταλλεύεται την Electric Global Modular Platform (E-GMP) του Hyundai Motor Group για να παρέχει μεγάλο μεταξόνιο και βελτιστοποιημένη εσωτερική σχεδίαση.

Τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλυφθούν περισσότερες teaser εικόνες του Ioniq 6 στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και τη θεματική σελίδα του Ioniq 6 της Hyundai.

Η Hyundai Motor Company θα αποκαλύψει πλήρως τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική σχεδίαση του νέου της ηλεκτρικού streamliner αργότερα προς τα τέλη του μήνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...