Οδηγός pick-up ξεπριζώνει ξένο Tesla – Δείτε το video

Πήγε στον σταθμό φόρτισης με το φορτηγάκι του και αποσύνδεσε το βύσμα από το Tesla που φόρτιζε χωρίς λόγο και αιτία.

  • -
  • -

Κάποιες συμπεριφορές είναι πραγματικά ακατανόητες. Γιατί ένας οδηγός άλλου οχήματος και ειδικά αν αυτό δεν είναι ηλεκτρικό να μεταβεί σε σταθμό φόρτισης, να πλησιάσει ένα άλλο αυτοκίνητο και να αποσυνδέσει το καλώδιο την ώρα που φορτίζει;

Αυτές είναι οι απορίες του κατόχου ενός Tesla, ο οποίος «έπιασε» επ΄αυτοφώρω έναν άνδρα να παρκάρει το θηριώδες pick-up του, το οποίο προφανώς δεν είναι ηλεκτρικό, να περπατά σαν να μην συμβαίνει τίποτα προς το EV και να αρχίζει να τραβά το καλώδιο φόρτισης από τη θύρα του αυτοκινήτου.  

Διαβάστε επίσης: Πόσο εύκολα κάνεις 400 km με ένα Tesla Model Y στην Ελλάδα

Το περιστατικό συνέβη στο Οντάριο του Καναδά, με τον οδηγό του Tesla να αναφέρει πως βρισκόταν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου αναμένοντας να ολοκληρωθεί η φόρτιση, όταν είδε έναν άντρα να παρκάρει μπροστά του και να προβαίνει στην παραπάνω κίνηση. Ο άλλος οδηγός δεν τον είχε αντιληφθεί και μόλις σήκωσε το κεφάλι και του φώναξε, αυτός αποχώρησε τρομαγμένος.

Απάντηση στο γιατί το έκανε, προφανώς δεν έλαβε. Οπότε, το θέμα που προκύπτει είναι τι τον ώθησε να τραβήξει βίαια το καλώδιο. Κάποιοι κάνουν αναφορά στο φαινόμενο Anti-EV, το οποίο θέλει οδηγούς οχημάτων βενζίνης και diesel να εναντιώνονται στους κατόχους ηλεκτρικών και ειδικά σε αυτούς που διαθέτουν Tesla.

Πηγή: Reddit/OrdinarySpecialist38

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...