Υβριδικό οικογενειακό SUV με πορτμπαγκάζ 580 lt, 218 ίππους και τιμή 38.000 € - Ποιο είναι;

Διατίθεται επίσης με σύστημα τετρακίνησης και Plug-in Hybrid σύνολο, με απόδοση που φτάνει έως και τους 306 ίππους.

  • -
  • -

Με πλούσια ιστορία στην κατηγορία των SUV, το μοντέλο που έχουμε επιλέξει σήμερα δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο μέλος της διασημότερης κατηγορίας της αγοράς, το οποίο έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του σήμερα και προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας μοντέρνος οικογενειάρχης.

Διαθέσιμο με αποδόσεις που ξεκινούν από τους 218 ίππους και αγγίζουν τους 306 στην κορυφαία plug-in hybrid έκδοση, αλλά και κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς, δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αγοραστή ανικανοποίητο. Για τώρα εμείς θα εστιάσουμε στην βασική Full Hybrid έκδοση των 218 ίππων, η οποία ξεκινά μάλιστα και από άκρως δελεαστική τιμή. Με κόστος από 38.070 ευρώ παίρνεις ένα ευρύχωρο, οικογενειακό SUV εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μπορεί να ζητήσεις.

Αρχικά ο χώρος αποσκευών των 580 λίτρων θα φροντίσει για όλα σας τα υπάρχοντα. Στην συνέχεια η βασική έκδοση αν και φθηνή, παρέχει πλούσιο εξοπλισμό όπως οθόνη για το infotainment 8”, συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορίας, adaptive cruise control, ηλεκτρικούς καθρέπτες, προγράμματα οδήγησης, καθώς και πληθώρα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Τόση ώρα αναφερόμαστε φυσικά στην τελευταία γενιά του Toyota RAV4 η οποία θέτει και πάλι νέα και προηγμένα τεχνολογικά δεδομένα, με το εξελιγμένο σύστημα Hybrid, την «ηλεκτρική» τετρακίνηση, τη νέα πλατφόρμα GA-K και τη δεύτερη γενιά της σουίτας Toyota Safety Sense.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την βασική έκδοση 2.5 Hybrid Active 4X2 των 38.070 ευρώ, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε της αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου με θερμικά και πλήρως υβριδικά κινητήρια σύνολα. Τέλος, εδώ θα βρείτε όλες τις plug-in hybrid εκδόσεις.

rav4

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...