Νέο VIDEO! Audi e-tron GT vs R8 V10. Να πέφτουν τα στοιχήματα…

Αποκλειστικά στο GOCAR, η πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα σπορ ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην πίστα. Το Audi e-tron GT κόντρα στο R8 V10. Κάνε πρώτα μια πρόβλεψη. Και δες το βίντεο για να μάθεις το αποτέλεσμα.

  • -
  • -

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 όταν καινοτόμησε παρουσιάζοντας το Quattro, κυριάρχησε στα ράλι και επηρέασε ριζικά την αυτοκινητοβιομηχανία, η Audi είναι μια μάρκα συνώνυμη της κορυφαίας απόδοσης σε πραγματικές συνθήκες και της οδηγικής απόλαυσης. Σήμερα, στην εποχή της άνθησης της ηλεκτροκίνησης, καινοτομεί και πάλι. Με το e-tron GT επανεφευρίσκει τον εαυτό της και επαναπροσδιορίζει όλες τις παραπάνω έννοιες, τις οποίες ενσαρκώνει όσο κανένα άλλο μοντέλο της το εμβληματικό R8.

Αυτή δεν είναι μια ακόμη δοκιμή. Είναι μια γεύση από το μέλλον. Στην ουσία, κάνουμε ένα μικρό μπρος-πίσω στο χρόνο. Αποκλειστικά στο GOCAR, βλέπετε την πρώτη στην Ελλάδα δοκιμή ενός σπορ ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην πίστα. Για να δούμε πώς η θεωρία όπως την εκφράζουν οι κορυφαίες προδιαγραφές, μπορεί να μεταφραστούν στην πράξη σε μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Για να έχουμε μάλιστα σημείο αναφοράς, έχουμε μαζί μας το απόλυτο Audi. To σκληροπυρηνικό R8. Έναν από τους τελευταίους των Μοϊκανών.

Η Audi παράγει το R8 και το e-tron GT στο ίδιο εργοστάσιο, σε διπλανές γραμμές παραγωγής. Υπάρχει μια σαφής σημειολογία σε αυτό. Τα πράγματα αλλάζουν καθώς μιλάμε. Αλλά η πηγή της οδηγικής απόλαυσης είναι κοινή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...