H Ford Mustang Mach-E κάνει πασαρέλα στον Πειραιά!

Η αυλαία του κορυφαίου θεσμού μόδας Hautes Grecians 2022 άνοιξε με τη νέα Mustang Mach-E GT να «ηλεκτρίζει» με την παρουσία της το κοινό.

  • -
  • -

Μερικές φορές, τα αυτοκίνητα αποτελούν από μόνα τους αντικείμενα υψηλής αισθητικής και τέχνης. Πολλές φορές έχουμε δει εντυπωσιακά δημιουργήματα με τέσσερις τροχούς να κοσμούν διοργανώσεις μόδας, η περίπτωση της Ford Mustang Mach-E όμως, σίγουρα κάνει τη διαφορά. Καταφέρνει να συνδυάσει το μυώδες παρελθόν της κλασικής Mustang με τη σύγχρονη φιλοσοφία ενός κορυφαίου ηλεκτροκίνητου SUV, φτιάχνοντας ένα επιβλητικό παρουσιαστικό που σίγουρα του αξίζει να βρίσκεται στα σαλόνια υψηλής ραπτικής.

Παρακάτω ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Ford Motor Hellas

Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E GT, το νέο απαστράπτον αστέρι της Ford που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα διαμορφώνοντας μια νέα, ανθρωποκεντρική αντίληψη στη σύγχρονη ηλεκτροκινητικότητα, έλαμψε με την επιβλητική της παρουσία στο catwalk της κορυφαίας εκδήλωσης μόδας Hautes Grecians 2022. Η νέα Mustang Mach-E αποτέλεσε το πρώτο «μοντέλο» στο catwalk της εκδήλωσης, ανοίγοντας με εντυπωσιακό τρόπο την αυλαία μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης διοργάνωσης.

Mustang Mach-E GT

Με την κομψή και ανάγλυφη σιλουέτα της, η Mustang Mach-E GT μαγνήτισε τα βλέμματα όλων αποδεικνύοντας ότι με τους 487 ίππους και τα 860 Nm ροπής που διαθέτει, μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα απόλυτες επιδόσεις και ξεχωριστή εμφάνιση. Αποτελεί την επιτομή της τεχνολογίας και των υψηλών επιδόσεων στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV, διαθέτοντας κορυφαία συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής FordPass, ευρύχωρη και προηγμένη καμπίνα, πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και αυτονομία με μια φόρτιση που φτάνει έως και τα 500 χιλιόμετρα.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε τη Ford Mustang Mach-E GT των 487 ίππων

Το φετινό Hautes Grecians πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά και προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα αγκαλιάζοντας τη μοναδικότητα τόσο της νέας Mustang Mach-E GT, όσο και του χώρου της ελληνικής υψηλής ραπτικής, παράλληλα στηρίζοντας τους σκοπούς του ELIZA (Σωματείο κατά της Παιδικής Κακοποίησης).

Η φετινή εκδήλωση φιλοξένησε καταξιωμένους σχεδιαστές της ελληνικής Μόδας: Atelier Loukia, Deux Hommes, Sotiris Georgiou, τη νέα σχεδιάστρια Eleni Kavvada, ενώ συμπεριελάμβανε ένα tribute στην Sophia Kokosalaki, καθώς και τη συμμετοχή της conceptual artist & designer Caroline Rovithi, η οποία δημιούργησε  live ένα έργο τέχνης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...