Αγνώριστα τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon!

Μία… «κλεφτή» ματιά ήταν αρκετή για να δούμε τις ριζικές αλλαγές που έρχονται στα νέα CUPRA Formentor και Leon

  • -
  • -

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, η CUPRA ανέπτυξε το στρατηγικό της πλάνο για την επόμενη τριετία, αποκαλύπτοντας και τρία μοντέλα που θα παρουσιάσει έως το 2025. Παράλληλα, επέτρεψε στους παρευρισκόμενους να πάρουν μία πρώτη και πολύ σύντομη γεύση από τα ανανεωμένα Leon και Formentor! Τα μοντέλα αποκαλύφθηκαν για πολύ λίγο, ενώ στη συνέχεια η ισπανική φίρμα δεν δημοσιοποίησε κάποιες φωτογραφίες τους, αφού όπως ανέφεραν πρόκειται για πρωτότυπα. Παρόλα αυτά, κάποιοι κατάφεραν να απαθανατίσουν τις ανανεωμένες εκδοχές.


Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα τρία νέα μοντέλα της CUPRA!

Αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε από τις εικόνες είναι πως η σχεδίαση τους αλλάζει ριζικά, «κόβοντας» τους δεσμούς με τις εκδόσεις που φέρουν τα αντίστοιχα μοντέλα της SEAT. Η νέα εμπρός μάσκα μοιάζει περισσότερο με μία εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας που διέπει τα μοντέλα της CUPRA, παρά σε συνέχεια της αντίστοιχης της SEAT. Τα φωτιστικά σώματα είναι πιο λεπτά, ενώ συναντάμε αρκετές γωνίες και τα κλασσικά τριγωνικά σχήματα που χαρακτηρίζουν την CUPRA. Όλα τα παραπάνω είναι κοινά τόσο στο Leon, όσο και στο Formentor, τα οποία πλέον αποκτούν πολλά περισσότερα κοινά στοιχεία από ότι στο παρελθόν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο μοντέλα θα αποκαλυφθούν το 2024 και αναμένεται να κάνουν χρήση των νέων plug-in συνόλων που θα τοποθετήσει η CUPRA στο Terramar και θα προσφέρουν ηλεκτρική αυτονομία της τάξεως των 100 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...