Premium B-SUV με χώρο αποσκευών 434 lt, μηδενικά Τέλη και τιμή κάτω από 22.000 € - Ποιο είναι;

Με κατανάλωση 5,4 lt/100km και αποδοτικό μοτέρ βενζίνης 1.200 κυβικών.

  • -
  • -

Είναι το trend της εποχής και δεν αποτελεί μυστικό. Crossover και SUV συναντάμε σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες ανεξαιρέτως. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει αυτή των B-SUV, αφού τα μοντέλα αυτού του segment παντρεύουν μία σειρά από στοιχεία που ικανοποιούν στο μέγιστο το αγοραστικό κοινό. Οι κόμπακτ διαστάσεις, οι ικανοποιητικοί χώροι και η πρακτικότητα που τα διακρίνει τα καθιστούν εξαιρετικά ελκυστικά, όντας και προσιτά σε κόστος.

Ένα ακόμη προσόν το οποίο είναι πάντα ευπρόσδεκτο, είναι φυσικά ο premium χαρακτήρας και η αντίστοιχη αίσθηση που μπορεί να σου αποπνέει ένα νέο μοντέλο. Ακριβώς σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και το αυτοκίνητο που έχουμε επιλέξει σήμερα. Με εντυπωσιακή εμφάνιση και μοντέρνα σχεδίαση, τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα του, καταφέρνει να ξεχωρίζει μέσα στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αγοράς.

Με χώρο αποσκευών 434 lt θα φροντίσει για όλες τις αποσκευές των επιβατών, ενώ το οικονομικό μοτέρ βενζίνης των 100 ίππων φροντίζει ώστε η μέση κατανάλωση σύμφωνα με τον κατασκευαστή να μην ξεπερνά τα 5,4 lt/100km. Παράλληλα, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων (122 gr/km) το απαλλάσσουν και από τα Τέλη Κυκλοφορίας.

Το κόστος για όλα αυτά; 21.800 ευρώ! Αυτή είναι η τιμή της βασικής έκδοσης του Peugeot 2008, S&S Active, η οποία χρησιμοποιεί τον 1.2 PureTech των 100 ίππων σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Peugeot 2008 1.2 130 PS

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τα αντίστοιχα στοιχεία και για την υπόλοιπη γκάμα του γαλλικού SUV.

2008

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...