Lamborghini Aventador SVJ τα βάζει με Suzuki Hayabusa: Ποιος θα κερδίσει; [video]

Δύο από τα ταχύτερα μηχανήματα του κόσμου, αντικρίζουν το ένα το άλλο στην «καυτή» άσφαλτο. Ο ήχος τους είναι μαγικός.

  • -
  • -

Από τη μία ένα supercar προσανατολισμένο για πίστα και από την άλλη ένα από εμβληματικό superbike. Η Lamborghini Aventador SVJ τα βάζει με τη νεότερη εκδοχή της Suzuki Hayabusa, σε μια κόντρα που ενθουσιάζει.

Το ραντεβού δόθηκε στην πίστα ενός παλιού αεροδρομίου και στόχος ήταν ποιο θα περάσει πρώτο την γραμμή του τερματισμού στο 1/4 του μιλίου, δηλαδή στα 0-402 μέτρα.

Η Aventador SVJ τροφοδοτείται από τον V12 6,5 lt κινητήρα απόδοσης 770 HP και 720 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 352 km/h. Από την άλλη, η Suzuki Hayabusa που κάποτε αποκαλέστηκε ως η ταχύτερη μοτοσυκλέτα, φέρει έναν κινητήρα 1.340 κ.εκ. με 195 HP και 150 Nm ροπής.

Δείτε επίσης: SEAT και Ferrari κάνουν κόντρα και τρακάρουν [video]

Προφανώς, η διαφορά ισχύος είναι τεράστια, αλλά σε μια τέτοια μάχη, το βάρος κρίνει το αποτέλεσμα. Η Lamborghini ζυγίζει 1.525 kg και η Suzuki μόλις 264 kg. Οπότε, το φαβορί είναι ξεκάθαρο.

Δυναμώστε τα ηχεία, πατήστε το play και απολαύστε τον εκπληκτικό ήχο των δύο μαχητών των δρόμων.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως, στη Βρετανία, η Lamborghini Aventador SVJ κοστίζει 350.000 λίρες και η Suzuki Hayabusa 17.000 λίρες.

Πηγή: carwow

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...