Μόνο σε 63 μονάδες αυτή η Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster

Δίπλα της στάθηκε καμαρωτή η ειδική έκδοση της Huracan, η EVO GT Celebration

  • -
  • -

Η εντυπωσιακή Lamborghini Aventador SVJ Roadster παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια του κοινού στην απερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το «ανοιχτό» μοντέλο με τον θηριώδη V12 κινητήρα έρχεται και σε μια ειδική έκδοση με τον αριθμό 63 σε εμφανή σημεία (στο καπό και στις πόρτες). Το νούμερο αυτό μαρτυρά πόσες μονάδες πρόκειται να κατασκευαστούν, καθώς και τη χρονολογία ίδρυσης της ιταλικής φίρμας (1963). Η Aventador SVJ 63 Roadster έκανε την επίσημη εμφάνισή της στο Pebble Beach, ενώ δίπλα της βρέθηκε ακόμα μία ειδική έκδοση της Huracan με την ονομασία EVO GT Celebration.

Η Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster προωθεί τις επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρει μέσω του ειδικού τμήματος της εταιρείας. Ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα από οχτώ νέους χρωματισμούς και πολλούς ακόμα συνδυασμούς. Πέρα από αυτά, δεν υπάρχει καμία μηχανική βελτίωση.

Να σημειωθεί ότι η Aventador SVJ είναι ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου, μιας και μπορεί να γυρίσει έναν ολόκληρο lap στο Nurburgring σε κάτω από 7 λεπτά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...