Autofit: Service στο Air Condition με 50 € και ξεχάστε τη ζέστη!

Το σύστημα κλιματισμού στο αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο εφόδιο για το ελληνικό καλοκαίρι και η Autofit αναλαμβάνει να το διατηρήσει στην καλύτερη φόρμα.

  • -
  • -

Οι υψηλές θερμοκρασίες που βιώνουμε στην Ελλάδα το καλοκαίρι δεν επιβαρύνουν μόνο εμάς τους ίδιους αλλά και το αυτοκίνητό μας. Το σύστημα κλιματισμού πρέπει πάντα να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Αναλαμβάνει να μας δροσίζει όση ώρα οδηγούμε εκτεθειμένοι στον ήλιο που καίει, ενώ δεν πρέπει να δυσλειτουργεί, καθώς υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης μιας ακριβότερης ζημιάς. Στην Autofit θα βρείτε τους ειδικότερους ανθρώπους για να κρατήσουν σε τέλεια φόρμα το Air Condition του αυτοκινήτου σας.

Η προσφορά της Autofit ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου και περιλαμβάνει ένα πλήρες service του A/C με 50 €. Μετά τη διάγνωση από τους ειδικούς, θα έχετε μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση του συστήματος κλιματισμού σας και φυσικά, τη βεβαιότητα ότι ο πολύτιμος σύμμαχός σας για το καλοκαίρι δεν θα σας προδώσει.

Πιο συγκεκριμένα, οι τεχνικοί θα:

  • Καθαρίσουν και απολυμάνουν τους αεραγωγούς της καμπίνας
  • Ελέγξουν το κύκλωμα για τυχόν διαρροές
  • Θα προσθέσουν φρέον τύπου R134a
  • Ελέγξουν την απόδοση του κλιματισμού


Ύστερα, θα γνωρίζετε ότι το Air Condition του αυτοκινήτου σας συντηρήθηκε, λειτουργεί στην εντέλεια και θα βρίσκεται «εκεί» για να δροσίσει την καμπίνα, όποτε αυτό είναι απαραίτητο, αλλά θα σας παρέχει και καθαρό αέρα ύστερα από τον καθαρισμό αεραγωγών που προηγήθηκε. Άλλωστε η απόδοση και ο κρύος αέρας, είναι μόνο η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη, είναι η ποιότητά του. Μετά από αρκετούς μήνες που μπορεί να μην έχει χρησιμοποιηθεί λόγω χειμώνα, συχνά παρατηρείται η εμφάνιση βακτηρίων στο κύκλωμα, με δυσάρεστες επιπτώσεις για την υγεία των επιβατών. Το service A/C της Autofit απομακρύνει κάθε βλαβερό μικρόβιο, για να είστε σίγουροι ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι πρώτης ποιότητας.

Μερικές ενδείξεις ότι το A/C του αυτοκινήτου σας χρειάζεται συντήρηση

Το δίκτυο της Autofit σας δίνει μερικές συμβουλές για να προσδιορίσετε μερικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το σύστημα κλιματισμού του οχήματός σας.

Δεν παρέχει κρύο αέρα από τους αεραγωγούς

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες που σχετίζονται με αυτό το πρόβλημα, όπως τα χαμηλά επίπεδα του ψυκτικού υγρού (φρέον), ένας ελαττωματικός συμπιεστής ή διαρροές ψυκτικού από τις σωληνώσεις του κυκλώματος κλιματισμού. Πριν συμπληρώσετε φρέον θα πρέπει πρώτα να εντοπιστεί και επιδιορθωθεί το σημείο της διαρροής.

Κακή ροή του αέρα

Εάν το σύστημα κλιματισμού σας κατά διαστήματα φυσάει ζεστό και δροσερό αέρα, αυτό συμβαίνει συχνά λόγω υγρασίας στο κύκλωμα. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί καθαρισμός του κυκλώματος με αντλία κενού. Εάν ο καθαρισμός δεν διορθώσει το πρόβλημα της διακοπτόμενης ψύξης, τότε το όχημά σας μπορεί να έχει πρόβλημα στο ηλεκτρικό κύκλωμα του συστήματος κλιματισμού.

Έντονοι θόρυβοι κατά τη λειτουργία

Συνήθως θόρυβοι σε ένα σύστημα κλιματισμού μπορεί να αποτελούν ένδειξη ενός προβληματικού συμπιεστή. Επιπλέον οι θόρυβοι μπορούν να σχετίζονται με κάτι διαφορετικό, όπως οι σωλήνες και άλλα μέρη του A/C.

Δυσάρεστες οσμές στην καμπίνα επιβατών

Ένα σύστημα κλιματισμού που παρέχει αέρα ο οποίος έχει άσχημη μυρωδιά είναι συνήθως σημάδι για την ύπαρξη βακτηρίων στο σύστημα των αεραγωγών. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας εάν δεν επιδιορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν επίσημο επισκευαστή του Δικτύου Αutofit και επωφεληθείτε από τη προσφορά ServiceA/C μόνο με 50€!

Ποια είναι η Autofit

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, με ένα δίκτυο 40 καταστημάτων στην Ελλάδα τα οποία καλύπτουν αποτελεσματικά όλη την επικράτεια. Η ιστορία της ξεκινά από το 1994 και εδώ και 20 χρόνια αναπτύσσεται διεθνώς, αριθμώντας αυτή τη στιγμή περισσότερους από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες.

Τα συνεργεία Autofit είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα έως 3,5 τόνων, όλων των κατασκευαστών. Η επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων πραγματοποιείται πάντοτε με βάση τις επίσημες προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές.

Στο δίκτυο Autofit, εξειδικευμένοι τεχνικοί τοποθετούν πιστοποιημένα ανταλλακτικά χρησιμοποιώντας εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Οι τεχνικοί της Autofit εκπαιδεύονται διαρκώς για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουν τα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων.

Η Autofit διακρίνεται για την εξειδίκευσή της στην επισκευή οχημάτων, αλλά και το κλίμα εμπιστοσύνης που χτίζει με τους πελάτες της ύστερα από κάθε επίσκεψη. Αυτό άλλωστε μαρτυρά η απόλυτη ικανοποιησή τους. Συμφέρουσες προσφορές, απόλυτος επαγγελματισμός και συνέπεια, είναι ένα τρίπτυχο που βασίζουν την επιτυχία τους. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...