Ευρύχωρο SUV με 520 lt χώρο αποσκευών και 5,8 lt/100 km κατανάλωση – Ποιο είναι;

Ποιοτικό και άνετο, ενώ μάλιστα ανανεώθηκε πρόσφατα σε σχεδιαστικό και τεχνολογικό επίπεδο.

  • -
  • -

Η αγορά προσφέρει σήμερα πληθώρα μοντέλων στην κατηγορία των SUV, με το κοινό να εξακολουθεί να δείχνει την προτίμηση του σε κατασκευές του είδους. Ο συνδυασμός της άνεσης, της ευρυχωρίας και της αυξημένης απόστασης από το έδαφος αποτελούν στοιχεία στα οποία ο καταναλωτής δίνει ιδιαίτερη σημασία. Σε όλα τα παραπάνω, το μοντέλο που ξεχωρίζει εδώ και αρκετά χρόνια είναι το Skoda Karoq. Το τσέχικο μοντέλο αποτελεί μία άκρως ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία, ενώ πρόσφατα έφτασε στην ελληνική αγορά η ανανεωμένη εκδοχή του.

Δείτε ακόμη: Όλες οι αλλαγές του ανανεωμένου Skoda Karoq

Η νεότερη έκδοση έχει μικρές αλλαγές στη σχεδίαση του αμαξώματος, έχοντας δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αεροδυναμική, η οποία και είναι βελτιωμένη κατά 9%. Μεγαλύτερη είναι η διαφορά στο εσωτερικό, το οποίο ακολουθεί το digital πνεύμα της εποχής. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι ίδια με το προηγούμενο μοντέλο, 521 λίτρα με τα καθίσματα στην προεπιλεγμένη θέση τους και 1.630 λίτρα όταν είναι αναδιπλωμένα. Με τα καθίσματα VarioFlex, το πορτμπαγκάζ μπορεί να φτάσει τα 588 λίτρα ή 1.605 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα και 1.810 λίτρα με αφαίρεση των πίσω καθισμάτων.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του νέου Skoda Karoq στην ελληνική αγορά

Στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρια σύνολα, συγκεκριμένα τον 1.000άρη των 110 ίππων και τον 1.500άρη των 150 ίππων. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η ισχυρότερη εκδοχή είναι αυτή που μπορεί να συνδυαστεί με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Η τιμή της βασικής έκδοσης είναι 26.150 για την οικονομική έκδοση των 110 ίππων με κατανάλωση μόλις 5,8 lt/100km. Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις εκδόσεις του Karoq και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...