Video: Ferrari SF90 τρακάρει 5 παρκαρισμένα – Ο οδηγός εξαφανίζεται

Μια Ferrari SF90 Stradale καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένα οχήματα και ο οδηγός της έγινε… καπνός. Γιατί άραγε;

  • -
  • -

Στις 25 Μαΐου του 2022 και ώρα περίπου 8 το απόγευμα, ένα μεγάλης έκτασης τρακάρισμα έλαβε χώρα στο West Midlands του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο δεν ήταν ένα… απλό ατύχημα, αφού αυτό προκλήθηκε από μια Ferrari SF90 Stradale. Το video που κυκλοφόρησε από κάμερα ασφαλείας δείχνει το κόκκινο supercar να καρφώνεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, μετακινώντας το και προκαλώντας ζημιές και σε τέσσερα ακόμη αυτοκίνητα.

Το… περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός της Ferrari εξαφανίστηκε. Έμεινε για λίγα λεπτά στο σημείο, είπε μερικές κουβέντες με κάποιους περαστικούς που πλησίασαν για βοήθεια και στη συνέχεια, έφυγε, εγκαταλείποντας το πανάκριβο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Μάλιστα προσπαθούσε να βγει από την SF90 Stradale και δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Τελικά, βγήκε από το παράθυρο, φανερά συγχυσμένος από την κατάσταση που είχε προκαλέσει.

Δείτε ακόμη: H video-δοκιμή του Μιχάλη Γεωργιάδη για τη Ferrari 296 GTB

Δεν γνωρίζουμε τελικά τι απέγινε με το θέμα. Το όχημα απομακρύνθηκε χωρίς να βρίσκεται εκεί ο οδηγός, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι ο τελευταίος ταυτοποιήθηκε, από τις πινακίδες κυκλοφορίας της Ferrari, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τους αρκετούς μάρτυρες. Εικασίες για τον λόγο που τον οδήγησε τελικά να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο, υπάρχουν πολλές, αλλά τον πραγματικό δεν τον γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι η SF90 Stradale μάλλον καταστράφηκε.

Ακόμα και αν επισκευαστεί, τότε θα απαιτηθούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ώστε να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση. Το θετικό είναι ότι κανένας δεν τραυματίστηκε από το τρακάρισμα. Θυμίζουμε ότι η Ferrari SF90 Stradale είναι ένα υβριδικό supercar με έναν V8 βενζινοκινητήρα και τρεις ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική απόδοση αγγίζει τους 1.000 ίππους, φτάνει στα 100 km/h μέσα σε 2,7 δευτερόλεπτα και μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνη στα λάθος χέρια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...