Αποκλειστικό! Video-δοκιμή της… τρομακτικής Ferrari 296 GTB των 830 ίππων

Ο Μιχάλης Γεωργιάδης δοκιμάζει στην Ιταλία το μοντέλο που η ίδια η Ferrari ισχυρίζεται ότι είναι το πιο fun-to-drive αυτοκίνητο που έφτιαξε ποτέ.

  • -
  • -

Ο ήχος του υβριδικού V6 τούρμπο των 830 ίππων αντηχεί ακόμη στα βουνά γύρω από το Maranello. Το GOCAR ταξίδεψε στην Ιταλία για την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Δοκιμάζουμε τη συγκλονιστική Ferrari 296 GTB,  ένα αυτοκίνητο που παντρεύει την επιστήμη με την τέχνη για να προσφέρει δυνατά συναισθήματα. Η Ferrari λέει ότι είναι το πιο fun-to-drive αυτοκίνητο που έφτιαξε ποτέ. Αλλά ταυτόχρονα ένα αυτοκίνητο που ενσωματώνει τολμηρή τεχνολογία και σηματοδοτεί την αλλαγής της μάρκας. Αυτή είναι η πρώτη downsized Ferrari, η πρώτη με κινητήρα V6 και υβριδική τεχνολογία, αλά F1.

Στενοί ορεινοί δρόμοι, αδυσώπητα τεχνικά στροφιλίκια, κακή άσφαλτος και βαριά γκρίζα σύννεφα να παίζουν με τον ήλιο φέρνοντας γενναίες δόσεις βροχής κάθε τόσο. Σε αυτές τις συνθήκες, τι κάνεις όταν έχεις δική σου μια Ferrari για 8 ώρες;

Μόλις ξεπεράσεις την αρχική συγκίνηση και το δέος που νιώθεις μπροστά στο μύθο, όταν στέκεσαι έξω από το εργοστάσιο και την αντικρίζεις να σε  περιμένει πίσω από την πύλη, ανοίγεις τις κάμερες να γράφουν, παίρνεις μια βαθιά ανάσα και βουτάς! Ούτε δευτερόλεπτο χαμένο. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχεις να ζήσεις στο τιμόνι ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Και έχουν αξία μόνο όταν τα μοιράζεσαι.

Ο Μιχάλης Γεωργιάδης τα λέει όλα σε δώδεκα λεπτά. Όλες οι τεχνικές πληροφορίες, όλα τα συναισθήματα… Για να μπεις πιο μέσα σε Ferrari 296 GTB, θα πρέπει να την αγοράσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...