Οι παίκτες της Barcelona πάθανε πλάκα με το CUPRA UrbanRebel!

Οι πρωταγωνιστές της FC Barcelona βίωσαν όσα νόμιζαν ότι θα μπορούν να ζήσουν μόνο μέσα στο γήπεδο, απλά χάρη σε μία βόλτα με το CUPRA UrbanRebel.

  • -
  • -

Νευρικότητα, ενθουσιασμός, ευφορία... Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλούνται από μια ξαφνική έκρηξη αδρεναλίνης και για τους παίκτες της FC Barcelona Marc ter Stegen, Alexia Putellas, Ansu Fati και Ana-Maria Crnogorčević δεν είναι ξένο αυτό το συναίσθημα. Ως ποδοσφαιριστές το βιώνουν σε κάθε αγώνα. Τώρα, οι πρεσβευτές της CUPRA βιώνουν αυτή την έκρηξη συναισθημάτων με τον πιο «ακραίο» τρόπο μέσα στο πλήρως ηλεκτρικό, 100% γεμάτο αδρεναλίνη CUPRA UrbanRebel, κατά τη διάρκεια ενός καυτού γύρου στην πίστα Montmeló.

Πώς αντιδρούν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα σε ένα λεπτό καθαρής αδρεναλίνης;

Χρειάζεται κάποιος να είναι αρκετά θαρραλέος για να μπει σε ένα αυτοκίνητο με μέγιστη απόδοση 435 ίππων (320 kW). Μία εμπειρία που γίνεται ακόμα πιο έντονη με τον οδηγό της CUPRA Jordi Gené στο τιμόνι. «Είμαστε σε μια κλειστή διαδρομή στην πίστα του Montmeló και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίκτες είναι να καθίσουν, να κρατηθούν γερά και να απολαύσουν την εμπειρία». Ένας γύρος με πλήρη ισχύ γύρω στην ασφάλτινη αλλά και τη χωμάτινη πίστα κάνει την καρδιά της παίκτριας της γυναικείας ομάδας της FC Barcelona, Alexia Putellas να χτυπάει δυνατά. «Ήταν εξαιρετικά συναρπαστικό. Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον Jordi, αλλά ακόμα κι έτσι, κατά τη διάρκεια των στροφών νιώθεις αυτό το συναίσθημα στο στομάχι σου... ήταν απίστευτο». Για τον συμπαίκτη της στον σύλλογο Marc ter Stegen, ήταν μια μοναδική εμπειρία: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Το να τον βλέπεις να χειρίζεται το τιμόνι με ταχύτητα αστραπής ήταν το κάτι άλλο.»

Cupra

Το CUPRA UrbanRebel είναι η πιο... ριζοσπαστική ερμηνεία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης από τη μάρκα. Τα 0-100 km/h επιτυγχάνονται μόλις σε 3,2 δευτερόλεπτα χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες του. Ήταν τόσο καταπληκτική εμπειρία που κάποιοι, όπως ο Ansu Fati, ήθελαν να τη βιώσουν ξανά. «Άλλος ένας γύρος, άλλος ένας γύρος», είπε ο επιθετικός και πρόσθεσε στο τέλος του δεύτερου γύρου του «Δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε, αλλά η αλήθεια είναι ότι το απόλαυσα πραγματικά, αρκετά για να το κάνω άλλες 10 φορές».

Δείτε ακόμα: CUPRA Formentor: Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις γι’ αυτό

Συναισθήματα από κάθε άποψη. Όλοι συμφώνησαν ότι κατά κάποιο τρόπο, έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις έκρηξης αδρεναλίνης στο άθλημά τους: «Σε έναν αγώνα, στη διαδικασία των πέναλτι, είναι σχεδόν το ίδιο συναίσθημα όταν ετοιμάζεσαι για πέναλτι και είσαι μόνος μπροστά στο τέρμα. Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα», λέει η παίκτρια της FC Barcelona, Ana-Maria Crnogorčević, όπως και η συμπαίκτριά της Alexia Putellas. «Τότε είναι που η αδρεναλίνη σου εκτοξεύεται», λέει. «Είχα το ίδιο συναίσθημα όπως όταν πρόκειται να κάνω ένα πέναλτι».

Cupra

Το ίδιο τολμηρό πνεύμα. Αν το CUPRA UrbanRebel θεωρείται η πιο ριζοσπαστική ερμηνεία της μάρκας που αψηφά όλες τις συμβάσεις, οι πρεσβευτές της CUPRA αντιπροσωπεύουν την ίδια ουσία στα αθλήματά τους, μοιράζονται το ίδιο επαναστατικό πνεύμα. «Στο τέλος προσπαθείς να είσαι σκληρός και ανένδοτος και νομίζω ότι έτσι είναι αυτό το αυτοκίνητο, ο τρόπος που αντιδρά, ο τρόπος που συμπεριφέρεται στον δρόμο. Και θέλουμε να είμαστε γρήγοροι, θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι, να ξεχωρίζουμε, και αυτό το αυτοκίνητο σπάει τους δεσμούς με τον καθωσπρεπισμό» καταλήγει ο Ter Stegen.

Πηγή: Δελτίο Τύπου CUPRA

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...