Οικογενειακό SUV με πορτμπαγκάζ 835 lt και τιμή 29.000 € - Ποιο είναι;

Δεν έχει αντίπαλο στην ευρυχωρία και οι τιμές του το καθιστούν μια πολύ δελεαστική οικογενειακή πρόταση.

  • -
  • -

Ένας οικογενειάρχης που ψάχνει χώρους, εξοπλισμό και ποιότητα έχει να κοιτάξει ανάμεσα σε συγκεκριμένες επιλογές. Υπάρχει όμως ένα αυτοκίνητο στην αγορά που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με άλλο στους χώρους, είτε για επιβάτες, είτε για αποσκευές. Επίσης, προσφέρεται με πλούσιο επίπεδο τεχνολογιών και αποσπά κορυφαία βαθμολογία ασφάλειας, τομέας που κάθε οικογενειακό αυτοκίνητο οφείλει να αριστεύει.

Με τις τιμές όλων των αυτοκινήτων να έχουν πάρει την ανιούσα και να φτάνουν σε πρωτόγνωρα επίπεδα, η αρχική τιμή των 29.300 € για το συγκεκριμένο μοντέλο, δείχνει απόλυτα λογική. Όλα τα παραπάνω πάνε πακέτο με έναν ικανότατο, τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 1.5 λίτρων με απόδοση στους 150 ίππους και 250 Nm ροπής. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή και με αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, με πρόσθετη επιβάρυνση.

Τόση ώρα αναφερόμαστε στο Skoda Kodiaq, ένα SUV που εντυπωσιάζει με την πληρότητα και το επιβλητικό παρουσιαστικό του. Στη βασική έκδοση Ambition με τον 1.5 TSI ACT δεν λείπει απολύτως τίποτα και είναι σίγουρο ότι θα σταθεί στο ύψος της περίστασης, όσο μεγάλη και αν είναι η ανάγκη σε χώρους. Για την ώρα το τσέχικο SUV διατίθεται με τον βενζινοκινητήρα 1.5 TSI ACT και τον πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDI, επίσης με 150 ίππους. Ο τελευταίος, μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση, ενώ πλην της βασικής έκδοσης, όλες οι υπόλοιπες είναι αυτόματες με το κιβώτιο DSG7.

Αργότερα, θα είναι διαθέσιμες και άλλες εκδόσεις του επιτυχημένου Skoda Kodiaq. Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπά στοιχεία της βασικής έκδοσης 1.5 TSI ACT Ambition και αν κάνετε κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο τον τιμοκατάλογο του ευρύχωρου οικογενειακού SUV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...