Video: Η ΕΛ.ΑΣ. ξεμπλοκάρει την Αθήνα για έγκυο [video]

Το καλύτερο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας μπορείτε να δείτε στο video, με τη βοήθειά της προς μια έγκυο που έπρεπε να κάνει μια από τις διαδρομές με τη μεγαλύτερη κίνηση.

  • -
  • -

Όταν έχουν «σπάσει τα νερά» και η έγκυος που από στιγμή σε στιγμή πρέπει να γεννήσει, έχει να διασχίσει ένα από τα κομμάτια με τη χειρότερη κίνηση στην Αθήνα, τι κάνεις; Αν η απόγνωση δεν σε κυριεύσει, ειδοποιείς την Ελληνική Αστυνομία. Ένας υποψήφιος πατέρας, τηλεφώνησε στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. και ενημέρωσε ότι σύντομα φτάνει στο λιμάνι του Περάματος, έχοντας στο αυτοκίνητο μια γυναίκα έτοιμη να γεννήσει.

Η ώρα και ο τελικός προορισμός (Λεωφόρος Συγγρού – Νέα Σμύρνη) έδειχνε ότι η κίνηση ήταν «στα κόκκινα», όμως ένα περιπολικό και μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανέλαβαν να βρουν τη λύση. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, βλέπουμε το περιπολικό να διασχίζει τους δρόμους και να ανοίγει την κίνηση για να περάσει, μαζί με το όχημα του πατέρα που ακολουθεί.

Δείτε ακόμη: Αστυνομικός κουβαλάει στην πλάτη μικρό παιδί στην Αττική Οδό

Οι σειρήνες και οι ευέλικτες μοτοσυκλέτες που έδιωχναν τα οχήματα από την πορεία τους βοήθησαν σημαντικά και η απόσταση καλύφθηκε σε λιγότερο από το μισό χρόνο που χρειάζεται για να κάνεις το Πέραμα-Λεωφόρος Συγγρού σε ώρες αιχμής. Όπως ενημέρωσαν οι νέοι γονείς, όλα πήγαν καλά και το νέο μέλος της οικογένειας ήρθε κοντά τους. Το βίντεο πραγματικά προκαλεί δέος και δείχνει την πιο ανθρώπινη πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας, εκείνη που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους πολίτες και αναλαμβάνει κοινωνικό έργο που μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει. Δείτε τη σε πλήρη εξέλιξη μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, όσο δηλαδή διαρκεί η δημοσίευση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...