Tι διαφορετικό θα έχει η νέα BMW M2;

Οι δοκιμές εξέλιξης της BMW M2 νεότερης γενιάς συνεχίζονται και το ερώτημα είναι πότε θα παρουσιαστεί επίσημα

  • -
  • -

Η BMW αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή της νέας Μ2 πριν το τέλος του τρέχοντος έτους. Η γερμανική εταιρεία προχωράει με γοργούς ρυθμούς τις δοκιμές εξέλιξης του σπορ μοντέλου και το ερώτημα που δημιουργείται είναι πότε θα αποκαλυφθεί και επίσημα. Ένα σενάριο θέλει τη BMW να παρουσιάζει τη νέα γενιά της Μ2 στο φετινό Goodwood Festival of Speed! Βλέπετε, ήδη η βαυαρική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι στο συγκεκριμένο show θα αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο με τα λογότυπα της M και όλα δείχνουν ότι αυτό θα είναι η νέα M2.

 


Μέχρι τότε, η BMW Μ δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία του αυτοκινήτου δοκιμών, το οποίο φυσικά ήταν καμουφλαρισμένο. Αυτό που διακρίναμε είναι η ύπαρξη μίας μικρής αεροτομής στο πίσω μέρος! Στοιχείο που δεν διέθετε η προηγούμενη γενιά της M2. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη λύση θα καταλήξει στο μοντέλο παραγωγής, αφού κατά καιρούς η BMW δοκιμάζει διάφορες λύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι σε κάποιες εικόνες το αυτοκίνητο δοκιμών έχει εμφανιστεί με τέσσερις εξατμίσεις σε παραδοσιακή διάταξη (δύο σε κάθε πλευρά του πίσω προφυλακτήρα), αλλά και μία πιο extreme με τέσσερις απολήξεις σε τριγωνικό σχηματισμό με δύο επάνω και τις άλλες δύο ακριβώς από κάτω και πιο ανοικτά.

 

 

Σημειώστε, πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα M2 θα είναι σαφώς πιο ισχυρή σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, με τον 3λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα με τα δύο τούρμπο να υπολογίζεται πως θα αποδίδει 450 ίππους. Τέλος, παραμένει άγνωστο αν θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ή θα προσφέρεται και χειροκίνητη εκδοχή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...