Crossover με 110 ίππους, μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και τιμή κάτω από 20.000 € - Ποιο είναι;

Με πλούσιο βασικό εξοπλισμό για να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από ακριβότερες εκδόσεις.

  • -
  • -

Η αυτοκινητοβιομηχανία δείχνει κάποια ελαφρώς ανησυχητικά σημάδια όσον αφορά τον τρόπο που χρεώνει συγκεκριμένες παροχές. Τι εννοούμε… Παλαιότερα, που η τεχνολογία δεν ήταν τόσο εξελιγμένη ήταν σύνηθες να βλέπεις παροχές όπως τα ηλεκτρικά παράθυρα στις πίσω πόρτες, οι ηλεκτρικοί καθρέπτες, οι αισθητήρες φωτός και άλλα να είναι στοιχεία αποκλειστικά τους προαιρετικού εξοπλισμού. Πλέον, με τις ανατιμήσεις των προϊόντων να είναι συχνές και με κατεύθυνση μόνο προς τα πάνω, κοντεύουμε να γυρίσουμε σε εποχές όπου αυτονόητα μέρη του εξοπλισμού αρχίζουν να θεωρούνται ξανά «premium» από πλευράς κόστους.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν ακόμη κατασκευαστές που κρατούν την αναλογία κόστους-παροχών σε επίπεδα που συμφέρουν τους αγοραστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το crossover μοντέλο που διαλέξαμε σήμερα. Αν και ανήκει στην πιο πολυπόθητη κατηγορία της αγοράς, καταφέρνει να προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο σε τιμή που δεν ξεπερνά το φράγμα των 20.000 ευρώ.

Αν και βασική έκδοση περιλαμβάνει στοιχεία όπως: όλα τα απαραίτητα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, δισκόφρενα πίσω, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, cruise control, φώτα τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου, οθόνη infotainment 8,25” και πολλά ακόμη. Και θα μας πείτε τώρα, «ναι αλλά θα χρησιμοποιεί κάποιο αδύναμο ατμοσφαιρικό μοτέρ για να ρίξει το κόστος.». Κι όμως, κάνετε λάθος!

Κάτω από το καπό κρύβεται ένας 1.000άρης TSI 110 ίππων ο οποίος εκτός από εξαιρετικά αποδοτικός, είναι και φιλικός προς το περιβάλλον. Με εκπομπές ρύπων που δεν ξεπερνούν τα 120 gr/km (119), μπορεί και κινείται με άνεση εντός Δακτυλίου χωρίς περιορισμούς, ενώ παράλληλα απαλλάσσει και τον ιδιοκτήτη από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας.

Ποιο μοντέλο τα κάνει όλα αυτά με τιμή 19.490 ευρώ; Το Seat Arona στην έκδοση 1.0 ECO TSI 110ps Style. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλα τα αντίστοιχα στοιχεία και για την υπόλοιπη γκάμα του ισπανικού B-SUV.

Τέλος, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του ανανεωμένου Seat Arona με τον κινητήρα φυσικού αερίου των 90 ίππων.

arona

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...