Εκθαμβωτική εμφάνιση για το νέο Ford E-Transit Custom [video]

Με design που συναρπάζει το νέο ηλεκτρικό E-Transit Custom δίνει άλλο αέρα στα van 1 τόνου. Όσο για την κατασκευή του θα γίνει στην Τουρκία.

  • -
  • -

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του νέου μεγάλου αμιγώς ηλεκτρικού E-Transit που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, η Ford παρουσίασε και την ηλεκτρική έκδοση του  E-Transit Custom.

Ο 100% ηλεκτρικός διάδοχος του van με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, έχει σχεδιαστεί εξ αρχής για να ταιριάζει απρόσκοπτα στο οικοσύστημα λύσεων της Ford Pro που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και προσθέτουν αξία. Το E Transit Custom θα υποστηρίζεται από το λογισμικό, τις λύσεις φόρτισης, συντήρησης και χρηματοδότησης της Ford Pro μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας που θα συμβάλει στην αύξηση του παραγωγικού χρόνου και στη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

e custom

Η ασυμβίβαστη, αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική του E-Transit Custom βοηθά στην επίτευξη μιας στοχευόμενης αυτονομίας έως και 380 km, προσφέροντας ταυτόχρονα ταχεία φόρτιση DC και πλήρη ικανότητα ρυμούλκησης– πέρα από το δυναμικό, νέο στυλ. Επιπλέον, το νέο van θα ανεβάσει την παραγωγικότητα σε νέα επίπεδα, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες για συνεχή συνδεσιμότητα. 

Ηλεκτρική ισχύς στις άκρες των δακτύλων σας

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το όχημα προσφέρει μία απαράμιλλη εμπειρία πελάτη, μεταξύ των λειτουργιών που αναπτύχθηκαν λαμβάνοντας υπόψη εμπεριστατωμένες πληροφορίες από χρήστες van οχημάτων είναι η τεχνολογία ProPower Onboard, η οποία θα παρέχει αξιοποιήσιμη ισχύ για την τροφοδοσία εργαλείων, φώτων και συσκευών στον τόπο εργασίας.

e custom

Με μία εκφραστική και σμιλευμένη σχεδίαση, το E-Transit Custom είναι ένα όχημα εργασίας για το οποίο οι εταιρείες όλων των μεγεθών θα είναι περήφανες, καθώς με αυτό θα έχουν στη διάθεσή τους έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τις δραστηριότητές τους. Διαθέτοντας επαναπροσδιορισμένες αναλογίες, μία σιλουέτα γεμάτη αυτοπεποίθηση και full LED φωτισμό, το νέο μοντέλο θα θέσει ένα νέο, ξεχωριστό σχεδιαστικό ορόσημο στην κατηγορία ενός τόνου.

Στην Τουρκία η κατασκευή του E-Transit Custom

Η Ford έκανε γνωστό πως μέχρι το 2024, τέσσερα ακόμα νέα, αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα θα πλαισιώσουν το E-Transit van δύο τόνων ως μέρος της εμβληματικής οικογένειας Transit, συμπεριλαμβανομένων των Transit Custom van και Transit Courier van, καθώς και των οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Tourneo Custom και Tourneo Courier.

Το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom θα αρχίσει να κατασκευάζεται το δεύτερο εξάμηνο του 2023 αποτελώντας μέρος της πιο εκτεταμένης γκάμας Transit Custom που έχει προσφερθεί ποτέ σε Ευρωπαίους πελάτες. Περισσότερες προϊοντικές λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν φέτος το Σεπτέμβριο.

e custom

Δείτε εδώ το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορεί να δίνει ρεύμα στο σπίτι για 3 μέρες!

Όλες οι εκδόσεις του Transit Custom θα κατασκευάζονται από την Ford Otosan – την κοινοπραξία της Ford στην Τουρκία – στο εργοστάσιό της στο Kocaeli, την έδρα της Ευρωπαϊκής παραγωγής Transit. Στις εγκαταστάσεις της γείτονας χώρας, η αμερικανική εταιρεία θα δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής μπαταριών ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη. Στόχος είναι η έναρξη παραγωγής να ξεκινήσει στα μέσα της δεκαετίας με ετήσια δυναμικότητα από 30 έως 45 GWh.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...