H απόλυτη κόντρα: WRC vs F1 vs Moto GP vs Rallycross vs ηλεκτρικό van [Video]

Η Red Bull και η εμπλοκή της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η απόλυτη κόντρα στην ευθεία.

  • -
  • -

Πόσο εντυπωσιακό είναι όταν βλέπεις ένα αγωνιστικό όχημα από τις κορυφαίες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού να πραγματοποιεί εκκίνηση από στάση; Ε φανταστείτε τώρα να μαζέψει κάποιος τα ταχύτερα τετράτροχα και δίτροχα και να τα βάλει να αναμετρηθούν σε μία απόλυτη κόντρα. Δύσκολο, αλλά για την Red Bull όχι ακατόρθωτο.

Η γνωστή εταιρεία με τα ενεργειακά ποτά, είναι διάσημη για την εμπλοκή της σε κάθε είδος αθλητισμού και τα μηχανοκίνητα δεν πάνε πίσω. Κάπως έτσι και με την συνεργασία του εξαιρετικά έμπειρου πλέον στους αγώνες drag, Μat Watson από το Carwow, έχουμε την ευκαιρία να κοντράρονται δίπλα δίπλα, ένα μονοθέσιο της F1, μία μοτοσικλέτα Moto GP, ένα Ford WRC, ένα Peugeot Rallycross και ένα… ηλεκτρικό van.

Δείτε ακόμη: 5 φορές που η Red Bull… το τερμάτισε!

Τα χαρακτηριστικά έχουν ως εξής: 850 ίπποι και 700 κιλά βάρος για το μονοθέσιο της Red Bull, 270 ίπποι και 157 κιλά για την KTM προδιαγραφών Moto GP, 550 ίπποι και 1.260 κιλά για το Ford προδιαγραφών WRC, 600 ίπποι και 1.300 κιλά για το Peugeot προδιαγραφών Rallycross. Όσο για το van… θα σας αφήσουμε να δείτε το video πρώτα.

Ποιος θα νικήσει; Ακούμε πονταρίσματα και θα βρείτε την απάντηση στο video.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...