Top 6: Τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα με 20.000 €

Ψάχνεις όχημα με χώρους και με τιμή που δεν θα σου αδειάσει τις τσέπες; Δες εδώ τις κορυφαίες επιλογές από κάθε κατηγορία.

  • -
  • -

Εάν έχεις μεγάλη οικογένεια ή κάθε φορά που ταξιδεύεις ακόμη και για μία-δύο μέρες, είναι λες και πραγματοποιείς μία μικρή μετακόμιση, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Βλέποντας τις τιμές των αυτοκινήτων να αυξάνονται καθημερινά, προσπαθήσαμε να βρούμε τις πιο ευρύχωρες επιλογές ανά κατηγορία – σε όσες ήταν εφικτό τουλάχιστον – με μία απλή προϋπόθεση: Να υπάρχει έστω και μία έκδοση με τιμή κάτω από τις 20.000 ευρώ. Σε άλλες περιπτώσεις το καταφέραμε οριακά και σε άλλες θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σχεδόν όλος ο τιμοκατάλογος του μοντέλου.

Όπως και να ‘χει, παρακάτω θα σας αναφέρουμε την τιμή εκκίνησης του κάθε αυτοκινήτου και από εκεί αν θέλετε μπορείτε να εξερευνήσετε και τις υπόλοιπες εκδόσεις πατώντας απλά πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του. Ο χώρος αποσκευών ήταν καθοριστικός παράγοντας για την ανάδειξη των «νικητών», αλλά όχι ο μοναδικός, αφού πρέπει να συνδυάζεται και με μια ευρύχωρη καμπίνα. Έτσι, τα αυτοκίνητα που ακολουθούν δεν είναι απαραιτήτως εκείνα με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία τους, αλλά συνολικά τα πιο ευρύχωρα, σε αυτό το επίπεδο τιμής. 

SuperminiSkoda Fabia 14.990 € - 380 lt.

Skoda Fabia


B-SUVNissan Juke από 19.300 € - 422 lt.

juke


ΜικρομεσαίοSkoda Scala από 16.750 € - 467 lt.

scala


SedanToyota Corolla Sedan από 17.670 € - 471 lt.

corolla


Station WagonHyundai i30 Tourer από 19.490 € - 602 lt.

i30


C-SUVDacia Duster από 18.590 € - 445 lt.

duster

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...