Στην Ελλάδα η Alfa Romeo Tonale, με πολύ χαμηλή μηνιαία δόση!

Το εντυπωσιακό SUV της Alfa Romeo έρχεται στη χώρα μας με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα από την FCA Bank.

  • -
  • -

Η Alfa Romeo μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των SUV με την Tonale. Το μοντέλο είναι μικρότερο από τη Stelvio και επιχειρεί στην κλάση των C-SUV έχοντας να επιδείξει την αισθητική διαφορετικότητα, την οδηγική απόλαυση και τις τεχνολογίες που την πλαισιώνουν. Έχει να «κουβαλήσει» έναν πολύ… βαρύ τίτλο καθώς πρόκειται για την πρώτη εξηλεκτρισμένη Alfa Romeo της ιστορίας. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία από τον Μάιο και χάρη στο πρόγραμμα “Drive Now” της FCA Bank, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την αποκτήσουν με μηνιαία δόση από 274 € τον μήνα.

Τι πλεονεκτήματα έχει η Alfa Romeo Tonale;

Σύμφωνα με την Alfa Romeo, η Tonale είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο που έφτιαξε ποτέ. Ξεχωρίζει για τα δυναμικά χαρακτηριστικά της και εγγυάται ότι ο οδηγός της θα λαμβάνει μια παραδοσιακή, ανόθευτη εμπειρία Alfa Romeo. Οι πρώτες εκδόσεις θα είναι οι Super, Sprint, Ti και Veloce, ενώ για τον αρχικό καιρό κυκλοφορίας θα υπάρχει και η ειδική έκδοση λανσαρίσματος Edizione Speciale με πλούσιο εξοπλισμό.

Διαβάστε την άποψη του Μιχάλη Γεωργιάδη ύστερα από την πρώτη οδήγηση της Alfa Romeo Tonale

Ο κινητήρας που αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη χώρα μας είναι ο τετρακύλινδρος τούρμπο των 1.5 λίτρων με υβριδική τεχνολογία 48V και 160 ίππους. Σε αντίθεση με όλα τα συστήματα της αγοράς, το 48V της Alfa Romeo έχει τη δυνατότητα να κινήσει αμιγώς ηλεκτρικά το όχημα προσφέροντας κορυφαία αποδοτικότητα. Παράλληλα, εφοδιάζεται με VGT τουρμπίνα (Variable Geometry Turbo) μεταβλητής γεωμετρίας ώστε να μηδενίζει την υστέρηση και να εξασφαλίζει απόδοση μέχρι τις υψηλότερες στροφές λειτουργίας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...