Supermini με 380 lt πορτμπαγκάζ, μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και τιμή κάτω από 15.000 € - Ποιο είναι;

Μόλις κατέφθασε στην κατηγορία και σκοπεύει να φέρει τα πάνω κάτω. Λογικό δεν είναι με τέτοια τιμή;

  • -
  • -

Εάν κάποιο μοντέλο θέλει να επικρατήσει στην κατηγορία των supermini, μία εκ των πιο ανταγωνιστικών της αγοράς, θα πρέπει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα, με ένα ελκυστικό περιτύλιγμα και μία ακόμη πιο δελεαστική τιμή. Πόσα αυτοκίνητα σας έρχονται στο μυαλό που να το καταφέρνουν αυτό; Τίμιες επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τον ανταγωνισμό και με τιμή που σε μερικές περιπτώσεις κάνουν ακόμη και μοντέλο μικρότερης κατηγορίας να «χλομιάζουν».

Μία τέτοια επιλογή θεωρούμε πως είναι και αυτή που επιλέξαμε σήμερα. Μόλις κατέφθασε στην ελληνική αγορά σε ολοκαίνουργια γενιά και με ολόφρεσκη εμφάνιση. Μπορεί να διατίθεται σε πληθώρα εκδόσεων, αλλά εμείς για τώρα θέλουμε να εστιάσουμε στη βασική, η τιμή της οποία βρίσκεται κάτω από το φράγμα των 15.000 ευρώ (14.990).

Τι παίρνεις σε αυτό το φάσμα; Ένα μοντέρνο σχεδιαστικά supermini εξοπλισμένο με ένα οικονομικό μοτέρ βενζίνης 1.000 κυβικών το οποίο χαρίζει κατανάλωση της τάξης των 5,3 lt/100km, ενώ παράλληλα χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων (120 gr/km) απαλλάσσει και τον ιδιοκτήτη από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας.

Οι χώροι είναι ακόμη ένα κομμάτι όπου το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρόκειται να απογοητεύσει καθώς χαρίζει 380 lt χώρου αποσκευών, τα οποία φτάνουν τα 1.190 σε περίπτωση δίπλωσης της δεύτερης σειράς καθισμάτων. Παράλληλα, αν και βασικό πακέτο εξοπλισμού, δεν λείπουν στοιχεία όπως η οθόνη για το infotainment των 6,5 ιντσών, οι προβολείς τεχνολογίας LED αλλά και συστήματα ασφαλείας όπως το σύστημα αυτόνομης πέδησης εκτάκτου ανάγκης.

Τόση ώρα αναφερόμαστε στη ολοκαίνουργια γενιά του Skoda Fabia, η οποία μόλις κατέφθασε στην χώρα μας και διατίθεται με πληθώρα πακέτων εξοπλισμού αλλά και διάφορα κινητήρια σύνολα. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία τεχνικών χαρακτηριστικών, επιδόσεων και εξοπλισμού για την βασική 1.0 MPI Active έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα.

Τέλος, εδώ θα βρείτε την πρώτη οδηγική εμπειρία που είχαμε πίσω από το τιμόνι του τσέχικου μοντέλου επί ελληνικού εδάφους!

fabia

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...