Night Edition: Μια σκοτεινή και ποθητή Mercedes-Benz E-Class

Η νέα ειδική έκδοση της E-Class με την ονομασία Night Edition και τα αποκλειστικά μαύρα στοιχεία θα βρίσκεται μέσα στο καλοκαίρι στις εκθέσεις των αντιπροσώπων της Mercedes.

  • -
  • -

Η E-Class, το πολυτελές μοντέλο της Mercedes-Benz είναι διαθέσιμο σε μια «σκοτεινή» έκδοση που διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό και την στιλάτη εμφάνιση. Η E-Class Night Edition έκανε πρεμιέρα στη Γερμανία, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα τις τιμές και την έναρξη των παραδόσεων στους πελάτες.

Αρχικά, η Ε-Class Night Edition προσφέρεται στα αμαξώματα Coupe και Cabriolet, με τα Saloon και Estate να ακολουθούν στις 17 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν από τώρα να καταχωρήσουν την παραγγελία τους, ώστε να παραλάβουν τα αυτοκίνητα μέσα στον Ιούλιο.

night edition

Οι τιμές του πακέτου ξεκινούν 5.295 και φτάνουν έως τα 9.222 ευρώ – συμπεριλαμβανομένων των φόρων στη Γερμανία - ανάλογα με το αμάξωμα και το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Αποκλειστικές μαύρες ζάντες

Η Night Edition βασίζονται στα AMG Line και Night Package. Συνδυάζονται με όλους τους κινητήρες του μοντέλου, φέροντας σκούρα φινιρίσματα, «διαμαντένια» μάσκα, αποκλειστικές μαύρες ζάντες της AMG, μαύρες απολήξεις της εξάτμισης και φυσικά το λογότυπο της εκδόσεις στα φτερά.

Στο premium εσωτερικό ξεχωρίζει η μαύρη τεχνητή δερμάτινη επένδυση ARTICO με μικροίνες DINAMICA, το Alcantara, το φιλέτο ξύλου στου ταμπλό σε φινίρισμα τέφρας με το λογότυπο «Night Edition» σε γυαλισμένο αλουμίνιο, τα φωτιζόμενα πάνελ στα μαρσπιέ και τα πατάκια με κεντημένο το logo της έκδοσης.

night edition

Δείτε εδώ τη νέα Mercedes-AMG C 43 4Matic με τους 408 ίππους

Από τη λίστα εξοπλισμού της E-Class Night Edition δεν λείπει το παραμικρό, με τη Mercedes να έχει προικίσει το μοντέλο με κάθε λογής σύστημα άνεσης και ασφάλειας. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ψηφιακές οθόνες του συστήματος MBUX με τις απεριόριστες λειτουργίες, το νέο τιμόνι της μάρκας και τα υπέροχα, πλήρως θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...