Τι θα δείξει στη Γενεύη η Mercedes-Benz;

Νέα E-Class Cabriolet, ειδικές εκδόσεις για τα 50 χρόνια της AMG και ένα μοντέλο-έκπληξη στο περίπτερο των Γερμανών

  • -
  • -

Με την άφιξη του ανοικτού αμαξώματος, η οικογένεια της E-Class ολοκληρώνεται. Το μεγάλο τετραθέσιο cabrio θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης και θα πλαισιώσει τη sedan, τη wagon, την coupe και την crossover All-Terain. Η E-Class Cabriolet φέρει υφασμάτινη οροφή και όλα τα τεχνολογικά «καλούδια» της Mercedes-Benz, όπως το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Οι επσκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά επίσης την ανανεωμένη GLA, την υπερπολυτελή Mercedes-Maybach G650 Landaulet, τις ειδικές εκδόσεις SLC RedArt και SL design, αλλά και το πρωτότυπο pick up με το αστέρι στη μάσκα, την X-Class.


Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50ά γενέθλια της AMG, θα αποκαλυφθεί ένα πρωτότυπο sport μοντέλο, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η τετράθυρη έκδοση της GT (ως αντίπαλος της Panamera). Πρεμιέρα θα κάνουν επίσης άλλα τέσσερα αυτοκίνητα της Mercedes-AMG: η E63 S Wagon, η AMG GT C Roadster Edition 50, η C63 S Cabriolet Ocean Blue Edition και η C43 Coupe Night Edition.

Παράλληλα, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει μία σειρά από καινοτομίες στους τομείς της ηλεκτροκίνησης και της επικοινωνίας, οι οποίες θα εφαρμοστούν στην μελλοντική γκάμας ηλεκτρικών μοντέλων EQ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...