Viva Italia: Το ντεμπούτο της Alfa Romeo Tonale στην Imola

O CEO της Stellantis, Carlos Tavares, συναντά τη νέα Alfa Romeo Tonale

  • -
  • -

Στο πλαίσιο του Grand Prix στην πίστα της Imola που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο CEO του Ομίλου Stellantis, κ. Carlos Tavares, συνάντησε τη νέα Alfa Romeo Tonale, το μοντέλο που σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης, φτάνοντας μάλιστα στην πίστα οδηγώντας το νέο SUV.

Συνοδηγός του κ. Tavares ήταν ο CEO της Alfa Romeo, κ. Jean Philippe Imparato που τον συνόδευσε στον αγώνα, όπου η C42 -το μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN- πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση της με την 5η θέση του Valtteri Bottas.

«Αποτελώντας χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανταγωνιστικού πνεύματος που διακατέχει την Stellantis, η F1 είναι το ιδανικό πεδίο όπου καινοτόμες λύσεις δοκιμάζονται με τελικό στόχο την καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Για εμάς αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση στα αυτοκίνητα παραγωγής», ανέφερε ο κ. Tavares. «Η εμπειρία της Alfa Romeo στην F1 θα παίξει βασικό ρόλο στην εξέλιξη της μάρκας προς τη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης και της συνδεσιμότητας.»

Διαβάστε περισσότερα για την Alfa Romeo Tonale εδώ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 αποτελεί ένα κορυφαίο εργαστήριο πρωτοπορίας στην υβριδική τεχνολογία, αλλά και τη τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύσσεται μέσω συστημάτων προηγμένου λογισμικού. Αυτοί οι στρατηγικοί πόροι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την Alfa Romeο που έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο την τεχνολογική υπεροχή σε κάθε επίπεδο.

Η παραγωγή της Tonale θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο του Pomigliano με το μοντέλο να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Προσεχή Ιούνιο. Η σχεδίαση του μοντέλου που έχει την υπογραφή του κ. Αλέξανδρου Λιώκη ακολουθεί πιστά εκείνη του πρωτοτύπου, ενώ στο εσωτερικό ο σπορ χαρακτήρας συνδυάζεται ιδανικά με την υψηλή τεχνολογία που προσφέρει εκτός των άλλων και το νέο σύστημα πολυμέσων με τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...