Διαθέσιμο στην Ελλάδα το Toyota Hilux GR Sport – Αυτή είναι η τιμή του

Η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς ιαπωνικού pick-up με τους 204 ίππους είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή του, η Toyota ανακοίνωσε πως το Hilux GR Sport, ένα από τα πιο πλήρη από πλευράς εξοπλισμού και σπορτίφ εμφανισιακά pick-up της αγοράς, έφθασε και στη χώρα μας, αποκλειστικά ως διπλοκάμπινο.

hilux

Η κωδική ονομασία «GR» δίνει το στίγμα της κορυφαίας έκδοσης του Hilux, με τις αποκλειστικές ζάντες 17 ιντσών, τα all terrain ελαστικά, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς, τα GR Sport λογότυπα, τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους, το μαύρο καπάκι στους καθρέπτες, τα σκαλοπάτια και τα κόκκινης απόχρωσης αμορτισέρ.

hilux

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με επένδυση δέρματος και σουέτ και το λογότυπο GR Sport στις πλάτες, οι κόκκινες ραφές, το αντίστοιχης απόχρωσης φιλέτο που διατρέχει το ταμπλό, το διακοσμητικό τύπου carbon και η μεγάλη ψηφιακή οθόνη στο κέντρο της κονσόλας. Φυσικά, ως διπλοκάμπινο φιλοξενεί με περίσσια άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες.

Πόσο καίει το GR Hilux

Από μηχανικής πλευράς, το Hilux GR Sport έχει δεχθεί μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων, περιλαμβάνοντας νέα ανάρτηση με τροποποιημένα αμορτισέρ μονού σωλήνα για καλύτερη απόδοση της απόσβεσης, πιο σκληρά ελατήρια εμπρός και τα καινούρια φύλλα σούστας πίσω, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία σε απαιτητικές συνθήκες οδήγησης.

hilux

Το αυτόματο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και το Active Traction Control, σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις στο σύστημα διεύθυνσης, προσφέρουν καλύτερο χειρισμό. 

Δείτε τι θα συμβεί σε ένα Hilux αν πέσει από τα 3.000 μέτρα

Κάτω από το μυώδες καπό του Toyota Hilux GR Sport βρίσκεται ο γνωστός diesel κινητήρας 2,8 λίτρων απόδοσης 204 hp και 500 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

hilux

 

Το ωφέλιμο φορτίο του pick-up ανέρχεται στον 1 τόνο και η ικανότητα ρυμούλκησης αγγίζει τους 3,5 τόνους. Η κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με την εταιρεία είναι στα 9,5 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων στα 248 gr/km

Όσο για την τιμή του, ξεκινά από 50.060 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...