Αδιανόητο τροχαίο στη Νέα Ιωνία - Νεκρός Έλληνας πρωταθλητής

Το αυτοκίνητο μάρκας Ford έπεσε από τη γέφυρα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου και κατέληξε ανάποδα μισοδιαλυμένο.

  • -
  • -

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Αττική, δυστυχώς με τραγικό απολογισμό. Ένας από τους επιβαίνοντες, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα συντρίμμια και κατέληξε, με τον δεύτερο να μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Νεκρός είναι ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης, ηλικίας μόλις 19 ετών και πρωταθλητής Crosscar.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ΙΧ μάρκας Ford και μοντέλο Focus ST κινείτο επί της λεωφόρου Βεΐκου. Ο οδηγός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αυτό έφυγε ευθεία προς τις μπαριέρες, τις έσπασε και έπεσε από τη γέφυρα με τον «ουρανό». 

troxaio

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο στραπατσαρίστηκε. Στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα και σύμφωνα με ορισμένους αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός είχε αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ελληνικό motorsport θρηνεί το χαμό του 19χρονου οδηγού αγώνων, ο οποίος θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου. Ο νεαρός Κωνσταντίνος κατάφερε πέρσι να κερδίσει τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Crosscar (μορφή αγώνων που διεξάγεται με χωμάτινες φόρμουλες) πιστοποιώντας την ταχύτητα του. Ο 19χρονος συμμετείχε και τα προηγούμενα χρόνια σε μικρότερη κατηγορία του θεσμού, καταφέρνοντας μάλιστα να κατακτήσει και εκεί το τρόπαιο.

Ενδεικτικό του ταλέντου του είναι ότι πριν από μερικούς μήνες ήταν ο ένας από τους οδηγούς που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο θεσμό FIA Rally Star της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Όσοι τον γνωρίζαμε, τον θυμόμαστε από μικρό παιδί στα σέρβις των αγώνων Crosscar μαζί με τον πατέρα του, επίσης αγωνιζόμενο, Μιχάλη Τακιδέλλη. Το πάθος του για τους αγώνες ήταν ευδιάκριτο, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο λόγω του εξαιρετικού του χαρακτήρα. Ευγενικός και χαμηλών τόνων. Οι σκέψεις όλων είναι με τον πατέρα του Μιχάλη και την οικογένεια του. 
Η συντακτική ομάδα του GOCAR εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...