Top 10 Μοντέλα 18 - 24 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 18 - 24 Απριλίου

Ακόμη μία λίστα, ακόμη μία εβδομάδα κυριαρχίας για το ιαπωνικό crossover

  • -
  • -

Έχουμε χάσει το μέτρημα πλέον με τις πρώτες θέσεις του Toyota Yaris Cross στη λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρουν του αναγνωστικού κοινού του GOCAR. Το ιαπωνικό B-SUV παρέμεινε το πιο δημοφιλές ανάμεσα στις αναζητήσεις των επισκεπτών, με Peugeot 2008 να κλέβει την δεύτερη θέση από το Suzuki Vitara που έπεσε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Το Hyundai Tucson παρέμεινε στην 4η θέση, μπροστά από το Hyundai Kona, το οποίο αντάλλαξε θέσεις με την Mercedes-Benz GLA η οποία βρέθηκε από την πρώτη 5άδα της προηγούμενης εβδομάδας, τώρα να κλείνει το Top 10.

Το Cupra Formentor παρέμεινε στην 6η θέση, όπως το ίδιο συνέβη και με τα Toyota Yaris, Suzuki S-Cross και Dacia Duster που ακολουθούν με αυτή τη σειρά έως και το νούμερο 9. Αξίζει να σημειώσουμε, πως για ακόμη μία φορά, το Toyota Yaris αποτελεί την μοναδική εξαίρεση σε ένα κατακλεισμένο από SUV Top 10.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...