5 μοντέλα που αξίζει να περιμένεις μέσα στο 2022

Μερικές εκλεκτές κατασκευές που σκοπεύουν να ταρακουνήσουν την αγορά με την άφιξη τους. Η κάθε μία στην κατηγορία της

  • -
  • -

Με το 2022 να διανύει το δεύτερο τρίμηνο του, έχουμε ήδη δει αρκετές νέες αφίξεις, τόσο σε επίπεδο παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας σε μορφή παρουσιάσεων, αλλά και στην ελληνική αγορά. Σκεπτόμενοι λοιπόν τι άλλα μοντέλα είναι προγραμματισμένα να καταφθάσουν στην χώρα μας μέσα στους επόμενους μήνες, συγκεντρώσαμε 5 επιλογές που θεωρούμε πως σίγουρα θα «ταράξουν» την αγορά.

Παρακάτω θα βρεις SUV, sedan, hatchback και crossover για τα οποία αξίζει να ανυπομονείς. Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γι’ αυτό στην σελίδα του GOCAR. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα μπορείς να βρεις και την πρώτη εμπειρία που είχαμε με κάποια μοντέλα στο εξωτερικό.

Dacia Spring

spring

Έχοντας ήδη αποκτήσει τον τίτλο του φθηνότερου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της αγοράς, χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις γιατί αξίζει να το περιμένετε; Με αυτονομία που αγγίζει ακόμη και τα 305 km σε αστικό περιβάλλον, compact διαστάσεις, crossover χαρακτηριστικά και τόσο χαμηλή τιμή εκκίνησης (Στην Γαλλία ξεκινά από 12.403 ευρώ!), δεν θα μας έκανε εντύπωση αν γινόταν ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά μοντέλα εν μία νυκτί.

Hyundai Ioniq 5

ioniq 5

Ακόμη δεν έχει πατήσει το πόδι του στην χώρα μας και ήδη όλοι μιλούν γι’ αυτό καθώς πρόκειται για το φετινό Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς! Από την στιγμή που παρουσιάστηκε, σαρώνει βραβεία και όχι αδίκως. Όντας το πρώτο αυτοκίνητο της κορεατικής μάρκας που σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί ως ηλεκτρικό, δεν μας κάνει εντύπωση έχει βάλει στόχο την κορυφή και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα. Πατήστε πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του για να δείτε την πρώτη γνωριμία που είχε με το Ioniq 5 ο Μιχάλης Γεωργιάδης στην Ισπανία.

Nissan Ariya

ariya

Η Nissan έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα την ηλεκτροκίνησης και το Ariya αποτελεί την απτή απόδειξη. Με το Leaf να έχει αποκτήσει ήδη μία πολυετή καριέρα στην αγορά συλλέγοντας στοιχεία, το Ariya έρχεται για να εφαρμόσει όλη αυτή την γνώση, όντας το δεύτερο μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας που σχεδιάστηκε από το μηδέν ως ηλεκτρικό. Τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής φαίνονται κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενα. Το μόνο που μένει είναι να το διαπιστώσουμε στην πράξη.

Renault Megane E-Tech Electric

megane

Η νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη γενιά του Megane αποτελεί ακόμη μία επίδειξη δύναμης μίας αυτοκινητοβιομηχανίας, για το τι μπορεί να καταφέρει στην εποχή των μηδενικών ρύπων. Οπλισμένο με κορυφαίες τεχνολογίες και προσεκτικά δημιουργημένο ώστε να πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ενός κορυφαίου ηλεκτρικού οικογενειακού, έχει όλα τα εφόδια για να εκτοξεύσει την «ηλεκτρική» εικόνα της Renault. Πατήστε πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία για να δείτε την πρώτη μας εμπειρία μαζί του στην Ισπανία.

Toyota Aygo X

aygo x

Όντας το μοναδικό αυτοκίνητο της παρέας που χρησιμοποιεί θερμικό κινητήρα, σίγουρα θα πρέπει να έχει κάτι ξεχωριστό για να αξίζει αυτή την θέση. Τι είναι αυτό; Ο συνδυασμός ενός κατασκευαστή-θρύλου στις πωλήσεις με ένα μοντέρνο και οικονομικό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο ενστερνίστηκε την crossover πλευρά του. Γίνεται να μην γίνει αρεστό στο κοινό, φέροντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά; Απίθανο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...