Κι όμως, κάποιος αγόρασε 8 Bugatti!

Λάτρης της Bugatti απέκτησε δύο μοντέλα για τον εαυτό του και άλλα έξι για τον εαυτό του!

  • -
  • -

Όσο απίθανο και αν ακούγεται, λάτρης των μοντέλων της Bugatti αγόρασε 8 συνολικά μοντέλα της φημισμένης αυτοκινητοβιομηχανίας. Συγκεκριμένα, απέκτησε δύο για τον εαυτό του και άλλες έξι για τα παιδιά του! Ο αγοραστής που φυσικά προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ταξίδεψε στο Chateau Saint-Jean, το μέρος που ουσιαστικά ο ιδρυτής της εταιρείας παρέδιδε τα αυτοκίνητα στους πελάτες του, για να παραλάβει τα αυτοκίνητα του με τον τρόπο που αρμόζει.


ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΛΟΙ BUGATTI ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο CHRISTIANO RONALDO ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

Ο… προφανώς εύπορος πελάτης της Bugatti, παρέλαβε μία αό τις οκτώ συνολικά που παράχθηκαν ποτέ Veyron Garnd Sport Vitesse World Record Edition, αλλά και μία Chiron Super Sport 300+1. Στη συνέχεια, ο ίδιος και η οικογένεια του απόλαυσαν μία μοναδική ξενάγηση στο Molsheim, ενώ είχαν τη δυνατότητα να δουν μία μοναδική συλλογή από ιστορικά μοντέλα της Bugatti, όπως η Type 41 Royale και Type 35 Racer. Μόλις η βόλτα ολοκληρώθηκε, ο νέος κάτοχος των μοναδικών Bugatti επεφύλασσε μία έκπληξη στην οικογένεια και τα παιδιά του.

 


ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗ BUGATTΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ! 
 

Συγκεκριμένα, είχε παραγγείλει και αγοράσει επιπλέον 6 Bugatti Baby II, μία για κάθε παιδί του. Πρόκειται για μία μοντέρνα και μικρότερη σε μέγεθος εκδοχή της Type 35 που κατασκευάστηκε το 1926. Η Bugatti Baby II έχει παραχθεί μόλις σε 500 αντίτυπα και είναι αμιγώς ηλεκτρική, με το μέγεθος της να είναι 25% μικρότερο σε σχέση με το κανονικό μοντέλο. Και με κόστος περίπου 70.000 δολάρια, δεν λες ότι είναι ιδιαίτερα φθηνή…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...