Μοντέρνο crossover: Toyota C-HR vs Kia XCeed – Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο μοντέρνοι εκπρόσωποι της κατηγορίας των crossover ήταν αυτή τη φορά τα μοντέλα που βρέθηκαν το ένα απέναντι από το άλλο, όμως ποιο από τα δύο επιλέξατε τελικά;

  • -
  • -

Αν κάποιος ψάχνει για ένα αυτοκίνητο με αρκετούς χώρους για οικογένεια, μοντέρνα σχεδίαση και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σίγουρα θα συμπεριλάβει στην αναζήτηση τα δύο μοντέλα που θέσαμε αντιμέτωπα. Το Toyota C-HR και το Kia XCeed.

Αν και τα δύο μοντέλα μοιράζονται τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έχουν και αρκετές διαφορές. Μία από τις βασικότερες είναι στους κινητήρες. Η πρόταση της Toyota έχει πλήρως υβριδικά σύνολα βενζίνης στα 1,8 και 2,0 λίτρα, ενώ εκείνη της Kia έχει πιο πλήρη γκάμα, καθώς διαθέτει επιλογές βενζίνης με και χωρίς ήπια υβριδική υποβοήθηση, αλλά και πετρελαίου με ήπια υβριδικό σύστημα.

Διαφορά υπάρχει και στην τιμή των δύο μοντέλων, με το Toyota C-HR να ξεκινά από τις 24.540 ευρώ στη βασική έκδοση C-Enter Των 122 ίππων, τη στιγμή που το Kia XCeed ξεκινά από τις 22.890 ευρώ επίσης στην έκδοση LX Optimum με τον βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με τους 160 ίππους.

Η μάχη των δύο μοντέλων ανέδειξε νικητή όμως η διαφορά δεν άνοιξε πάρα πολύ, δείχνοντας ότι και τα δύο μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνονται.

Δείτε παρακάτω την αναλυτική βαθμολογία:

  1. Toyota C-HR40 %
  2. Kia XCeed60%

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμα, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...