Το Toyota Yaris GR Sport 116 PS έφτασε στην Ελλάδα – Δείτε τις τιμές

H νέα σπορ έκδοση του best seller μοντέλου με τα διακριτικά GR Sport έφτασε στη χώρα μας.

  • -
  • -

Η Toyota εμπλουτίζει την γκάμα του Yaris με μια νέα έκδοση που διακρίνεται για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά. Ονομάζεται GR Sport και προσφέρεται εκτός των γνωστών χρωμάτων και στο καινούριο Dynamic Grey που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το αυτοκίνητο φέρει νέας σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών, κόκκινες λεπτομέρειες, ανασχεδιασμένη γρίλια στη μάσκα, έναν μικρό διαχύτη πίσω και φυσικά το σήμα «GR Sport».

Δείτε εδώ Πότε έρχεται Ελλάδα το ηλεκτρικό crossover της Toyota;

Στο εσωτερικό, ο καταιγισμός από σήματα GR συνεχίζεται, με τις κόκκινες ραφές, τα σπορ καθίσματα που είναι διαθέσιμα και με σουέντ επένδυση, το δερμάτινο τιμόνι με το σχετικό λογότυπο, οι ασημί λεπτομέρειες και το νέο φινίρισμα, να ολοκληρώνουν την ελκυστική εικόνα του supermini.

gr sport

Από πλευράς μηχανικών τμημάτων, το φημισμένο τμήμα Gazoo Racing έχει επέμβει σε καίρια σημεία, ρυθμίζοντας την ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης με τέτοιο τρόπο, ώστε το αυτοκίνητο να είναι πιο δυναμικό στον δρόμο. Για την ενίσχυση της στιβαρότητας, αναβαθμίσεις έγιναν και στο δάπεδο του αμαξώματος.  

Κατανάλωση καυσίμου στα 4,3 lt/100 km

Το Yaris GR Sport προσφέρεται στην Ελλάδα με τον 1.5 hybrid κινητήρα των 116 ίππων. Το υβριδικό σύνολο συνδυάζεται με κιβώτιο CVT, η μέση κατανάλωση ανέρχεται στα 4,3 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων είναι στα 97 gr/km, απαλλάσσοντας τον κάτοχο από τα τέλη κυκλοφορίας.

gr sport

Η τιμή για το Toyota Yaris Hybrid GR Sport στη βασική εξοπλιστική έκδοση ορίστηκε στα 24.130 ευρώ, ενώ για το Yaris Hybrid GR Sport Bi-tone στα 24.930 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...